Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ Gladiator Spartak
Normal Tactiek GSM sm
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 46.2
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Prokopenko geeft de bal voor. Popsa is nu in balbezit. Akbash onderschept slim de pass. Akbash haalt uit met een fantastische trap. Edemskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:1

3e minuut.
Lillee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokopenko met een snelle inworp. Diomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diomin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Yevsikov met een sublieme pass. Zavaliy rent richting de bal. Zavaliy passt de bal zonder na te denken. Akbash is nu in balbezit. Akbash draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:2

9e minuut.
Yevsikov probeert de bal met de borst te controleren. Yevsikov probeert naar een medespeler te passen. Diomin rent richting de bal. Diomin draait met de bal, schiet en ... Edemskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:3

15e minuut.
Prokopenko kopt de bal weg. Yevsikov rent richting de bal. Yevsikov passt de bal in één keer door. Akbash rent richting de bal. Akbash draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:4

21e minuut.
Nekrasov is nu in balbezit. Yevsikov is nu in balbezit. Yevsikov passt de bal met de wreef. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko geeft een hoge lob. Edemskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akbash bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:5

26e minuut.
Prokopenko probeert naar een medespeler te passen. Yevsikov is nu in balbezit. Yevsikov passt de bal in één keer door. Diomin is nu in balbezit. Diomin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Yevsikov kopt de bal weg. Klungelig pakt Lillee de bal. Diomin rent richting de bal. Akbash rent richting de bal. Akbash schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Lisicyn rent richting de bal. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko met een sublieme pass. Diomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diomin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lisicyn kopt de bal weg. Diomin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudarenko. Diomin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Shabrov verovert de bal door een tackle van achteren. Yevsikov onderschept slim de pass. Yevsikov speelt de bal door. Diomin rent richting de bal. Diomin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:6

36e minuut.
Zavaliy passt de bal zonder na te denken. Daar is Akbash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akbash met een sublieme pass. Diomin rent richting de bal. Diomin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lisicyn verovert de bal door een tackle van achteren. Lisicyn probeert naar een medespeler te passen. Yevsikov met een sublieme pass. Akbash bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diomin draait met de bal, schiet en ... Edemskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 79%, Gladiator Spartak 21%.
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:7

50e minuut.
Akbash is nu in balbezit. Akbash passt de bal met de wreef. Diomin rent richting de bal. Diomin draait met de bal, schiet en ... Potapov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prokopenko zal de hoekschop nemen. Daar is Lillee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akbash is nu in balbezit. Akbash draait met de bal, schiet en ... Edemskij bokst de bal weg. Diomin rent richting de bal. Diomin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:8

51e minuut.
Klungelig pakt Ryzhov de bal. Lillee rent richting de bal. Akbash rent richting de bal. Klungelig pakt Akbash de bal. Akbash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zavaliy is nu in balbezit. Zavaliy passt de bal zonder na te denken. Diomin rent richting de bal. Diomin draait met de bal, schiet en ... Edemskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Shabrov kopt de bal weg. Yevsikov probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lillee. Lillee krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Prokopenko geeft een hoge lob. Zavaliy rent richting de bal. Zavaliy geeft een hoge lob. Diomin rent richting de bal. Diomin schiet op doel. Edemskij bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 81%, Gladiator Spartak 19%.
ALMAZ - Gladiator Spartak 0:9