Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emirates Gunners Flay Unicorns
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten solid
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Al Nayhan rent richting de bal. bin Malik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al Nayhan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haj Malik met een snel genomen vrije trap. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:1

9e minuut.
bin Malik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Nayhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević geeft een lange en hoge pass. Al Khaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. El Bilal kan de bal niet met de borst controleren. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:2

10e minuut.
bin Malik met een sublieme pass. Inworp. Haj Malik met de inworp. Leier is nu in balbezit. Al Radwan onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Haj Akram met een sublieme pass. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan passt de bal in één keer door. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake haalt uit met een fantastische trap. Al Khaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Haj Malik de bal. Haj Malik geeft een lange en hoge pass. Blake maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Haj Akram met een sublieme pass. Serkal is nu in balbezit. Leier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leier krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Haj Malik met de inworp. Al Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Leier zijn tegenspeler op de grond. Leier is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. McGlashan onderschept slim de pass. McGlashan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Blake de bal. Blake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:3

23e minuut.
Vanović met een sublieme pass. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević passt de bal in één keer door. Blake is nu in balbezit. Blake draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Al Habsi rent richting de bal. McGlashan onderschept slim de pass. Pandurević speelt de bal door. Blake heeft problemen om de bal te vangen. Blake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:4

28e minuut.
El Bilal controleert de bal met de borst. McGlashan verovert de bal door een tackle van achteren. McGlashan probeert naar een medespeler te passen. Blake is nu in balbezit. Blake schiet op doel. Al Khaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Blake geeft een hoge lob. Pandurević maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Al Habsi de bal. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:5

31e minuut.
Beitar is nu in balbezit. Beitar geeft de bal voor. McGlashan met een sublieme pass. Blake rent richting de bal. Blake schiet op doel. Al Khaleel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:6

40e minuut.
El Bilal rent richting de bal. McGlashan verovert de bal door een tackle van achteren. McGlashan probeert naar een medespeler te passen. Blake rent richting de bal. Blake haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Haj Malik probeert de bal met de borst te controleren. Haj Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Akram geeft een lange en hoge pass. Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Hareb geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
bin Qubaisi rent richting de bal. bin Qubaisi speelt de bal door. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel. Al Khaleel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Gunners 66%, Flay Unicorns 34%.
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:7

47e minuut.
Pandurević draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Al Khaleel trapt de bal weg van het doel. Al Nayhan kopt de bal weg. Pandurević geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
El Bilal heeft problemen om de bal te vangen. Vanović is nu in balbezit. Vanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Al Nayhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nayhan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Haj Akram rent richting de bal. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
McGlashan is nu in balbezit. Pandurević is nu in balbezit. McGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. McGlashan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:8

60e minuut.
Al Nayhan kopt de bal weg. Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Bilal is nu in balbezit. Blake verovert de bal door een tackle van achteren. Blake geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Al Habsi is nu in balbezit. Pandurević onderschept slim de pass. Pandurević met een sublieme pass. Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt bin Qassim de bal. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Paal! Al Khaleel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Blake rent richting de bal. Blake haalt uit met een fantastische trap. Al Khaleel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pandurević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:9

74e minuut.
Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake passt de bal in één keer door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Al Khaleel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:10

81e minuut.
El Bilal is nu in balbezit. McGlashan rent richting de bal. Met opzet legt El Bilal zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, El Bilal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! El Bilal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Al Radwan heeft problemen om de bal te vangen. Al Radwan speelt de bal door. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 1:10

87e minuut.
Pandurević is nu in balbezit. Pandurević passt de bal in één keer door. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Qassim de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Gunners 76%, Flay Unicorns 24%.
Emirates Gunners - Flay Unicorns 1:11