Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WOODFOOT Havrani
WW 2 Tactiek HrotL
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Evans passt de bal in één keer door. Batatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatina passt de bal met de wreef. Vela rent richting de bal. Vela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bignotti speelt de bal door. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức begaat een overtreding. Hồng Đức krijgt een gele kaart. Vela raakt geblesseerd tijdens het duel. Koclęga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Evans is nu in balbezit. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vela moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vela kan niet meer verder spelen. Gutarowski komt het veld opgelopen. Evans legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Havrani 1:0

18e minuut.
Ublanský onderschept slim de pass. Ublanský passt de bal met de wreef. Rážek probeert de bal met de borst te controleren. Feitosa rent richting de bal. Feitosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Batatina geeft een hoge lob. Hammer rent richting de bal. Batatina verovert de bal door een tackle van achteren. Batatina geeft een lange en hoge pass. Feitosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Capelari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Capelari met een sublieme pass. Brdička kopt de bal weg. Cornejo heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bignotti met een snelle inworp. Aldosa met een sublieme pass. Batatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatina geeft een lange en hoge pass. Capelari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutarowski is nu in balbezit. Gutarowski draait met de bal, schiet en ... Capelari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Evans is nu in balbezit. Klanda verovert de bal door een tackle van achteren. Gutarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Feitosa rent richting de bal. Feitosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hammer passt de bal zonder na te denken. Tulis rent richting de bal. Tulis probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 35%, Havrani 65%.
WOODFOOT - Havrani 1:0

48e minuut.
Koclęga is nu in balbezit. Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu passt de bal in één keer door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Batatina met de inworp. Evans is nu in balbezit. Hammer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Evans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Evans neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Capelari bokst de bal weg.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Klanda de bal onder controle te krijgen. Dubois is nu in balbezit. Feitosa onderschept slim de pass. Feitosa haalt uit met een fantastische trap. Capelari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Havrani 2:0

63e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans geeft een hoge lob. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa draait met de bal, schiet en ... Capelari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tulis rent richting de bal. Tulis speelt de bal door. Brdička speelt de bal door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Brdička heeft problemen om de bal te vangen. Brdička passt de bal in één keer door. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức geeft de bal voor. Hodkovička maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Havrani 2:1

67e minuut.
Inworp. Batatina met de inworp. Koclęga speelt de bal door. Evans rent richting de bal. Evans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tulis probeert naar een medespeler te passen. Brdička rent richting de bal. Brdička probeert naar een medespeler te passen. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Brdička passt de bal met de wreef. Osmochescu is nu in balbezit. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Vujovik bokst de bal weg.

82e minuut.
Rážek geeft een hoge lob. Tulis is nu in balbezit. Tulis met een sublieme pass. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 50%, Havrani 50%.
WOODFOOT - Havrani 2:1