Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam la bomba
442 Tactiek nieuw
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 59.6
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Daar is Smekens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smekens speelt de bal door. Godis rent richting de bal. Godis schiet op doel. Corbu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - la bomba 0:1

10e minuut.
Duvillier is nu in balbezit. Duvillier geeft de bal voor. Godis heeft problemen om de bal te vangen. Godis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macavei de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chávez met de inworp. Kjærulf is nu in balbezit. Kjærulf geeft een lange en hoge pass. Bervoets rent richting de bal. Bervoets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - la bomba 0:2

11e minuut.
Şipoş speelt de bal door. Hałapacz speelt de bal door. Klungelig pakt Coranga de bal. Godis rent richting de bal. Godis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Seserego heeft problemen om de bal te vangen. Seserego met een sublieme pass. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Momčilović geeft een lange en hoge pass. Olieslagers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Smekens kopt de bal weg. Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Godis is nu in balbezit. Godis schiet op doel. Corbu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - la bomba 0:3

21e minuut.
Bervoets onderschept slim de pass. Bervoets speelt de bal door. Godis heeft problemen om de bal te vangen. Godis draait met de bal, schiet en ... Corbu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - la bomba 0:4

22e minuut.
Smekens passt de bal met de wreef. Chávez probeert de bal aan de voet te houden. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis onderschept slim de pass. Godis haalt uit met een fantastische trap. Corbu bokst de bal weg.

28e minuut.
Inworp. Kjærulf met de inworp. Chávez speelt de bal door. Godis is nu in balbezit. Godis schiet op doel. Corbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bervoets is nu in balbezit. Bervoets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - la bomba 0:5

30e minuut.
Özkalaycı onderschept slim de pass. Özkalaycı speelt de bal door. Duvillier met een sublieme pass. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets draait met de bal, schiet en ... Corbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Özkalaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkalaycı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Băcanu de bal. Băcanu geeft een hoge lob. Lantz krijgt zijn hoofd ertegen. Voicu bokst de bal weg. Olieslagers rent richting de bal. Olieslagers schiet op doel. Voicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bervoets is nu in balbezit. Bervoets passt de bal in één keer door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smekens verovert de bal door een tackle van achteren. Smekens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Smekens rent richting de bal. Smekens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bervoets de bal. Godis rent richting de bal. Godis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 68%, la bomba 32%.
chanelteam - la bomba 0:5

48e minuut.
Kjærulf probeert naar een medespeler te passen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een lange en hoge pass. Daar is Godis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kjærulf verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærulf geeft een hoge lob. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis onderschept slim de pass. Godis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Corbu niet meer kan verder spelen. Comuna komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Smekens onderschept slim de pass. Smekens met een sublieme pass. Klungelig pakt Godis de bal. Godis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Godis verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis onderschept slim de pass. Godis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - la bomba 0:6

83e minuut.
Kjærulf passt de bal in één keer door. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez speelt de bal door. Godis rent richting de bal. Godis draait met de bal, schiet en ... Comuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 69%, la bomba 31%.
chanelteam - la bomba 0:6