Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-29 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Enugu Rangers Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5756
Enugu Rangers Sásdi Angyalkák Fc
buehe Tactiek 69
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
31.9 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró geeft een lange en hoge pass. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Szupryciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:1

7e minuut.
Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás geeft een lange en hoge pass. Mastilović heeft problemen om de bal te vangen. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... Szupryciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás schiet op doel. Szupryciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:2

19e minuut.
Mastilović onderschept slim de pass. Mastilović geeft een hoge lob. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński onderschept slim de pass. Bagaziński schiet op doel. Temesvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Inworp. Duró met een snelle inworp. Buchalik rent richting de bal. Burkus onderschept slim de pass. Burkus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vágvölgyi is nu in balbezit. Sędłak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vágvölgyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vágvölgyi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Szupryciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:3

24e minuut.
Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno geeft een hoge lob. Jeremiás is nu in balbezit. Jeremiás haalt uit met een fantastische trap. Szupryciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jeremiás rent richting de bal. Jeremiás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:4

30e minuut.
Pálinkó geeft een hoge lob. Tymchishin rent richting de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Szupryciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno passt de bal met de wreef. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Szupryciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jeremiás is nu in balbezit. Jeremiás haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vágvölgyi onderschept slim de pass. Vágvölgyi geeft de bal voor. Tymchishin heeft problemen om de bal te vangen. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:5

37e minuut.
Vágvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Sędłak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędłak speelt de bal door. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jeremiás kopt de bal weg. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 57%, Sásdi Angyalkák Fc 43%.
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:6

46e minuut.
Clemeno geeft een hoge lob. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás passt de bal met de wreef. Duró is nu in balbezit. Duró geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Horoszkiewicz komt het veld opgelopen. Buchalik met een sublieme pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorescu krijgt een gele kaart. Duró raakt geblesseerd tijdens het duel. Duró zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jeremiás krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:7

56e minuut.
Horoszkiewicz rent richting de bal. Sędłak is nu in balbezit. Burkus begaat een overtreding. Burkus krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Buchalik probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Celmer is nu in balbezit. Celmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Doeltrap. Boray komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno geeft de bal voor. Burkus kopt de bal weg. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás draait met de bal, schiet en ... Boray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:8

75e minuut.
Doeltrap. Coppejans komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sorescu is nu in balbezit. Duró verovert de bal door een tackle van achteren. Duró geeft de bal voor. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 41%, Sásdi Angyalkák Fc 59%.
Enugu Rangers - Sásdi Angyalkák Fc 0:9