Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Henley Hawks
Seimborg FC Tactiek Hybrid
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
16 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Lino passt de bal zonder na te denken. Sonneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Forsetti naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sonneville wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sonneville kan niet meer verder spelen. Dias de Luta komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Taisne is nu in balbezit. Verville is nu in balbezit. Ponti verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Patterson passt de bal in één keer door. Verville is nu in balbezit. Verville speelt de bal door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Lino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taisne de bal. Taisne draait met de bal, schiet en ... Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson passt de bal met de wreef. Verville is nu in balbezit. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ottonello trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pop de bal. Taisne speelt de bal door. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotecchia met een harde bal richting middenveld. Tosobu met een sublieme pass. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pop probeert de bal met de borst te controleren. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pop zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pop moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pop schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Dias de Luta onderschept slim de pass. Dias de Luta speelt de bal door. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dias de Luta speelt de bal door. Tosobu geeft de bal voor. Nalewkowicz kopt de bal weg. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 57%, Henley Hawks 43%.
Seimborg FC - Henley Hawks 1:0

49e minuut.
Sinevich geeft de bal voor. Tosobu rent richting de bal. Tosobu passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Milică kopt de bal weg. Klungelig pakt Verville de bal. Deaconescu speelt de bal door. Taisne rent richting de bal. Taisne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Nalewkowicz de bal. Rybka rent richting de bal. Rybka probeert naar een medespeler te passen. Lino controleert de bal met de borst. Lino draait met de bal, schiet en ... Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tupí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Airich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rybka met een snelle inworp. Nalewkowicz geeft de bal voor. Lino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Pieniążek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sinevich geeft een lange en hoge pass. Pieniążek kopt de bal weg. Tracz heeft problemen om de bal te vangen. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voichin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponti. Taisne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deaconescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotecchia trapt de bal weg. Dias de Luta kopt de bal weg. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tosobu speelt de bal door. Lino is nu in balbezit. Deaconescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lino raakt geblesseerd tijdens het duel. Tosobu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lino passt de bal in één keer door. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Rybka geeft een hoge lob. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 54%, Henley Hawks 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seimborg FC - Henley Hawks 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Klungelig pakt Rybka de bal. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu speelt de bal door. Taisne rent richting de bal. Taisne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 58%, Henley Hawks 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seimborg FC - Henley Hawks 1:1

108e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu met een sublieme pass. Voichin speelt de bal door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:2

112e minuut.
Nalewkowicz kan de bal niet met de borst controleren. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal met de wreef. Verville bereikt de bal nog maar net als eerste. Verville haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sinevich met een sublieme pass. Klungelig pakt Verville de bal. Ponti is nu in balbezit. Taisne onderschept slim de pass. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

117e minuut.
Tracz speelt de bal door. Daar is Dias de Luta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

119e minuut.
Ponti is nu in balbezit. Verville tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 61%, Henley Hawks 39%.
Seimborg FC - Henley Hawks 1:2