Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfB Landschlacht `07 CHROBRY_1946
2stflx Tactiek S-Fl-L
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
68.7 gemiddelde waardering 65.1
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biron met de inworp. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương geeft de bal voor. Ganês krijgt zijn hoofd ertegen. Diğmat bokst de bal weg. Dällenbach rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - CHROBRY_1946 1:0

5e minuut.
Tere speelt de bal door. Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron geeft de bal voor. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pijoan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biron zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pijoan probeert naar een medespeler te passen. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis passt de bal in één keer door. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lustü is nu in balbezit. Lustü probeert naar een medespeler te passen. Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron geeft de bal voor. Ganês springt en kopt de bal. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yang probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - CHROBRY_1946 2:0

27e minuut.
Laportosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regoje komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kačera rent richting de bal. Šušnjić begaat een overtreding. Kačera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ganês maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - CHROBRY_1946 3:0

38e minuut.
Von Gunten probeert naar een medespeler te passen. Daar is Von Siebenthal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganês schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ganês krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Landschlacht `07 52%, CHROBRY_1946 48%.
VfB Landschlacht `07 - CHROBRY_1946 3:0

51e minuut.
Bărnuţiu passt de bal met de wreef. Kačera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Regoje. Regoje krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Văn Vương heeft problemen om de bal te vangen. Šušnjić rent richting de bal. Văn Vương maakt een afschuwelijke overtreding. Văn Vương krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere speelt de bal door. Daar is Biron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biron geeft de bal voor. Dällenbach maakt een snoekduik en kopt de bal. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morrison kan de bal niet met de borst controleren. Ganês onderschept slim de pass. Ganês schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Biron met de inworp. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương geeft een lange en hoge pass. Dällenbach springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spinatsch komt het veld opgelopen. Fahrni komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Văn Vương probeert naar een medespeler te passen. Lustü rent richting de bal. Lustü met een sublieme pass. Văn Vương is nu in balbezit. Văn Vương geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis met een sublieme pass. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni schiet op doel. Dantschotter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćmikiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Šušnjić passt de bal met de wreef. Pitzalis geeft een lange en hoge pass. Dantschotter rent richting de bal. Fahrni verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrni draait met de bal, schiet en ... Ćmikiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Šušnjić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin Ashaari de bal. Văn Vương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vương passt de bal zonder na te denken. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - CHROBRY_1946 4:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biron met de inworp. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương geeft een lange en hoge pass. Dällenbach springt en kopt de bal. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Landschlacht `07 41%, CHROBRY_1946 59%.
VfB Landschlacht `07 - CHROBRY_1946 4:0