Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racti F.C. Bajen_forever
4-4-2 Diamond Tactiek Hard
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 52
excellent Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Hoof speelt de bal door. Daar is Silov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourbotte begaat een overtreding. Bourbotte krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Tomur passt de bal met de wreef. do Brasil is nu in balbezit. do Brasil passt de bal zonder na te denken. Hoof rent richting de bal. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Cadisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Jonathansson onderschept slim de pass. Jonathansson passt de bal in één keer door. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Bajen_forever 1:0

13e minuut.
Rütten verovert de bal door een tackle van achteren. Rütten geeft een hoge lob. Nava controleert de bal met de borst. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof schiet op doel. Cadisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kudo passt de bal in één keer door. Thiery is nu in balbezit. Thiery passt de bal met de wreef. Frish is nu in balbezit. Frish haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Hoof rent richting de bal. Nava is nu in balbezit. Hoof onderschept slim de pass. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Cadisch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
do Brasil passt de bal met de wreef. Jonathansson rent richting de bal. Jonathansson passt de bal in één keer door. Hoof rent richting de bal. Hoof schiet op doel. Cadisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Bajen_forever 2:0

41e minuut.
Inworp. Tomur met een snelle inworp. Hoof speelt de bal door. Silov is nu in balbezit. Silov schiet op doel. Cadisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Thiery is nu in balbezit. Orre onderschept slim de pass. Orre passt de bal in één keer door. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof draait met de bal, schiet en ... Cadisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racti F.C. 43%, Bajen_forever 57%.
Racti F.C. - Bajen_forever 2:0

46e minuut.
Thiery bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre onderschept slim de pass. Orre passt de bal in één keer door. Silov heeft problemen om de bal te vangen. Orre geeft de bal voor. Cadisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Orre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cleff bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleff geeft een hoge lob. Jonathansson geeft de bal voor. Hoof springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Moberg de bal onder controle te krijgen. Bourbotte is nu in balbezit. Jonathansson verovert de bal door een tackle van achteren. Jonathansson passt de bal zonder na te denken. Hoof is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Bajen_forever 3:0

66e minuut.
Pflaster passt de bal in één keer door. Kudo is nu in balbezit. Thiery onderschept slim de pass. Bourbotte is nu in balbezit. Bourbotte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racti F.C. 36%, Bajen_forever 64%.
Racti F.C. - Bajen_forever 3:0