Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRIS DELIA FC san lorenzo de paternal
asc x 1 Tactiek 2023 523copa
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
49 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Pozza is nu in balbezit. Pozza geeft een hoge lob. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Bizama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Raizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pozza met de inworp. Çərkəzzadə is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fortarel. Fortarel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Besteiro is nu in balbezit. Besteiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çərkəzzadə de bal. Çərkəzzadə schiet op doel. Bizama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - san lorenzo de paternal 0:1

28e minuut.
Marză geeft de bal voor. Inworp. Besteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Besteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev rent richting de bal. Fabilena verovert de bal door een tackle van achteren. Fabilena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mann kopt de bal weg. Klungelig pakt Mundev de bal. Fabilena is nu in balbezit. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Besteiro rent richting de bal. Besteiro geeft een lange en hoge pass. Raizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 39%, san lorenzo de paternal 61%.
IRIS DELIA FC - san lorenzo de paternal 0:1

69e minuut.
Marză geeft de bal voor. Daar is Fortarel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozza rent richting de bal. Pozza passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Taini onderschept slim de pass. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann passt de bal zonder na te denken. Fabilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabilena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IRIS DELIA FC - san lorenzo de paternal 1:1

89e minuut.
Mann kopt de bal weg. Daar is Raizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Bizama probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 40%, san lorenzo de paternal 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IRIS DELIA FC - san lorenzo de paternal 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Gür met een sublieme pass. Çərkəzzadə rent richting de bal. Met opzet legt Fortarel zijn tegenspeler op de grond. Fortarel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 49%, san lorenzo de paternal 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IRIS DELIA FC - san lorenzo de paternal 1:1

107e minuut.
Bulkan heeft problemen om de bal te vangen. Bulkan speelt de bal door. Mann probeert naar een medespeler te passen. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis geeft een lange en hoge pass. Bodziony bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 32%, san lorenzo de paternal 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IRIS DELIA FC - san lorenzo de paternal 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Bociek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bizama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Fabilena zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bodziony bokst de bal weg.
---
Domenech neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Berbelidis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bodziony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Çərkəzzadə neemt de penalty, wat een uithaal! Bizama bokst de bal weg. Paal!
---
Aguilera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Besteiro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---
Mann neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Bodziony maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Pozza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Taini neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Oană legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bizama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - san lorenzo de paternal 1:2
---
Gür legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---