Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-06 19:13
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Q-TEAM Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22135
Q-TEAM dada`s
prism Tactiek Koala-bis
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
30 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Luciani rent richting de bal. Luciani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfaffenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajszczok geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Heinbockel passt de bal zonder na te denken. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaffenberg rent richting de bal. Pfaffenberg geeft een lange en hoge pass. Kusz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Valeriani kopt de bal weg. Şahmalıyev probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Iuorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 1:0

25e minuut.
Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok passt de bal zonder na te denken. Nistor is nu in balbezit. Svrdlan onderschept slim de pass. Svrdlan schiet op doel. Iuorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan schiet op doel. Iuorio bokst de bal weg.

27e minuut.
Coral geeft een lange en hoge pass. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz draait met de bal, schiet en ... Iuorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 2:0

28e minuut.
Valeriani onderschept slim de pass. Valeriani geeft een hoge lob. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... Iuorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 3:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Chinchilla de bal onder controle te krijgen. Kusz rent richting de bal. Chinchilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kusz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Iuorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Nistor verovert de bal door een tackle van achteren. Nistor geeft een hoge lob. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere geeft de bal voor. Madero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nistor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Valeriani kopt de bal weg. Şahmalıyev geeft een lange en hoge pass. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 4:0

38e minuut.
Talmann met een sublieme pass. Luciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Iuorio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla rent richting de bal. Svrdlan onderschept slim de pass. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Iuorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 5:0

43e minuut.
Tkachev kopt de bal weg. Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnicki geeft een lange en hoge pass. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... Iuorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-TEAM 38%, dada`s 62%.
Q-TEAM - dada`s 6:0

48e minuut.
Pfaffenberg geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Luciani de bal onder controle te krijgen. Şahmalıyev kopt de bal weg. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Iuorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svrdlan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şahmalıyev neemt de hoekschop. Svrdlan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Pfaffenberg rent richting de bal. Pfaffenberg probeert naar een medespeler te passen. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Iuorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 7:0

54e minuut.
Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Madero draait met de bal, schiet en ... Laine probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 7:1

67e minuut.
Şahmalıyev is nu in balbezit. Şahmalıyev geeft een hoge lob. Jajszczok kopt de bal weg. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 8:1

69e minuut.
Madero probeert de bal aan de voet te houden. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere geeft een lange en hoge pass. Simmen krijgt zijn hoofd ertegen. Laine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Coral met een sublieme pass. Jajszczok is nu in balbezit. Jajszczok passt de bal met de wreef. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pfaffenberg passt de bal met de wreef. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok probeert naar een medespeler te passen. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan schiet op doel. Iuorio bokst de bal weg. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 9:1

77e minuut.
Świerczok probeert de bal met de borst te controleren. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok geeft de bal voor. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 10:1

82e minuut.
Rudnicki passt de bal met de wreef. Heinbockel geeft de bal voor. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Iuorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - dada`s 11:1

84e minuut.
Pfaffenberg kopt de bal weg. Jajszczok probeert naar een medespeler te passen. Şahmalıyev geeft een hoge lob. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Iuorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Pfaffenberg de bal. Alfiere rent richting de bal. Alfiere passt de bal zonder na te denken. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ... Laine bokst de bal weg.

87e minuut.
Pfaffenberg speelt de bal door. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok met een sublieme pass. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-TEAM 42%, dada`s 58%.
Q-TEAM - dada`s 11:1