Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-06 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5186
telecom AC Daestina Sanpetru Brasov
442off12 Tactiek Lacuri 442
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 44.2
excellent Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiq passt de bal met de wreef. Ganach is nu in balbezit. Ganach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Oliva speelt de bal door. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mojsilović kopt de bal weg. Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiq probeert naar een medespeler te passen. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 1:0

23e minuut.
Dávila speelt de bal door. Rafiq geeft een lange en hoge pass. Sârbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Begagić met een sublieme pass. Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiq passt de bal met de wreef. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach draait met de bal, schiet en ... Demirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demirov probeert naar een medespeler te passen. Oliva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ciubotariu kopt de bal weg. Sârbulescu is nu in balbezit. Ganach verovert de bal door een tackle van achteren. Ganach haalt uit met een fantastische trap. Demirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 2:0

31e minuut.
Mannaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mannaro geeft een hoge lob. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap. Demirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 3:0

39e minuut.
Begagić probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu speelt de bal door. Klungelig pakt Mojsilović de bal. Mojsilović draait met de bal, schiet en ... Demirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 4:0

40e minuut.
Faso verovert de bal door een tackle van achteren. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ganach de bal. Ganach schiet op doel. Demirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:0

42e minuut.
Ganach passt de bal in één keer door. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft de bal voor. Kiên Trung rent richting de bal. Kiên Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 39%, AC Daestina Sanpetru Brasov 61%.
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:0

53e minuut.
Inworp. Ilionescu komt het veld opgelopen. Gorczyca komt het veld opgelopen. Maricescu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung probeert naar een medespeler te passen. Gorczyca is nu in balbezit. Gorczyca geeft een lange en hoge pass. Ganach is nu in balbezit. Demirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ganach rent richting de bal. Ganach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 6:0

59e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Gorczyca geeft een hoge lob. Ganach rent richting de bal. Ganach schiet op doel. Demirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 7:0

62e minuut.
Faso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilionescu passt de bal met de wreef. Ganach is nu in balbezit. Ganach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Faso heeft problemen om de bal te vangen. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gorczyca passt de bal zonder na te denken. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu passt de bal met de wreef. Ganach is nu in balbezit. Ganach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gorczyca verovert de bal door een tackle van achteren. Gorczyca geeft een lange en hoge pass. Daar is Faso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach draait met de bal, schiet en ... Demirov bokst de bal weg. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een hoge lob. Ganach is nu in balbezit. Ganach draait met de bal, schiet en ... Demirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 8:0

82e minuut.
Savuţă komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Czerbniak met een sublieme pass. Walczuk heeft problemen om de bal te vangen. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel. Demirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 53%, AC Daestina Sanpetru Brasov 47%.
telecom - AC Daestina Sanpetru Brasov 9:0