Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-06 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Elektromechatronicy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3274
Elektromechatronicy Łódzki Scaltex
testowa1.4.5.1fx Tactiek CZYŻBY
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Bamberek met een sublieme pass. Polechoński rent richting de bal. Polechoński passt de bal zonder na te denken. Figari rent richting de bal. Figari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Polechoński geeft de bal voor. Giordani maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Fałat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figari rent richting de bal. Figari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński rent richting de bal. Polechoński passt de bal zonder na te denken. Giordani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Łódzki Scaltex 1:0

36e minuut.
Fałat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bamberek met een snelle inworp. Figari is nu in balbezit. Figari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 43%, Łódzki Scaltex 57%.
Elektromechatronicy - Łódzki Scaltex 1:0

47e minuut.
Bailescu speelt de bal door. Figari rent richting de bal. Figari passt de bal zonder na te denken. Giordani heeft problemen om de bal te vangen. Giordani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fałat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek onderschept slim de pass. Bamberek met een sublieme pass. Giordani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordani draait met de bal, schiet en ... Canache bokst de bal weg.

65e minuut.
Fałat is nu in balbezit. Bamberek verovert de bal door een tackle van achteren. Bamberek met een sublieme pass. Giordani rent richting de bal. Giordani schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bamberek rent richting de bal. Bamberek met een sublieme pass. Giordani is nu in balbezit. Giordani draait met de bal, schiet en ... Canache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Łódzki Scaltex 2:0

78e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Bamberek onderschept slim de pass. Bamberek probeert naar een medespeler te passen. Giordani is nu in balbezit. Giordani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Salles passt de bal zonder na te denken. Ottaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Giordani rent richting de bal. Giordani haalt uit met een fantastische trap. Canache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 34%, Łódzki Scaltex 66%.
Elektromechatronicy - Łódzki Scaltex 2:0