Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-06 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2743
Dinamo B.K. odette fc
treicincidoi Tactiek aparare2
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 28.6
zwak Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


15e minuut.
Tufeanu speelt de bal door. Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczko passt de bal met de wreef. Viitamaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viitamaa haalt uit met een fantastische trap. Vărzaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viitamaa rent richting de bal. Viitamaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - odette fc 1:0

25e minuut.
Vanghelie passt de bal met de wreef. de Cospedal heeft problemen om de bal te vangen. Schreuder is nu in balbezit. Zilvar rent richting de bal. Zilvar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Schreuder rent richting de bal. Vanghelie onderschept slim de pass. Vanghelie passt de bal met de wreef. Zilvar rent richting de bal. Zilvar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo B.K. - odette fc 1:1

32e minuut.
Schreuder is nu in balbezit. Floruţ begaat een overtreding. Schreuder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Floruţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 53%, odette fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo B.K. - odette fc 1:1

57e minuut.
Warwarczyn onderschept slim de pass. Warwarczyn geeft de bal voor. Marză rent richting de bal. Viitamaa onderschept slim de pass. Viitamaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Murgoci rent richting de bal. Warwarczyn verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitamaa is nu in balbezit. Viitamaa draait met de bal, schiet en ... Vărzaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - odette fc 2:1

80e minuut.
Drăguţ kopt de bal weg. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murgoci. Warwarczyn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 43%, odette fc 57%.
Dinamo B.K. - odette fc 2:1