Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-06 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FcKlapek Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1427
spacemakers FC Starköl
451 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten solid
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Magnus bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnus draait met de bal, schiet en ... Otoni probeert de bal aan de voet te houden. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap. Dewarrat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
spacemakers - FC Starköl 0:1

4e minuut.
Telese bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borer. Telese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Telese zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Otoni krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

10e minuut.
Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski passt de bal met de wreef. Garstka rent richting de bal. Telese onderschept slim de pass. Telese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spacemakers - FC Starköl 0:2

11e minuut.
Borer met een sublieme pass. Hebeisen is nu in balbezit. Skłodowski speelt de bal door. Telese rent richting de bal. Telese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spacemakers - FC Starköl 0:3

21e minuut.
Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski passt de bal in één keer door. Telese bereikt de bal nog maar net als eerste. Telese haalt uit met een fantastische trap. Dewarrat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spacemakers - FC Starköl 0:4

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dewarrat niet meer kan verder spelen. Jenőfi komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Castella controleert de bal met de borst. Telese is nu in balbezit. Telese met een sublieme pass. Otoni is nu in balbezit. Otoni draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen probeert naar een medespeler te passen. Borer bereikt de bal nog maar net als eerste. Borer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Engebråten de bal onder controle te krijgen. Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soulié trapt de bal weg van het doel. Skłodowski speelt de bal door. Otoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Otoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Otoni is nu in balbezit. Soulié rent richting de bal. Otoni verovert de bal door een tackle van achteren. Otoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spacemakers - FC Starköl 0:5

42e minuut.
Kunsági is nu in balbezit. Kunsági geeft een lange en hoge pass. Cozma is nu in balbezit. Cozma geeft de bal voor. Kapouranis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kornmann geeft een hoge lob. Vajda geeft een hoge lob. Telese bereikt de bal nog maar net als eerste. Telese haalt uit met een fantastische trap. Jenőfi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacemakers 70%, FC Starköl 30%.
spacemakers - FC Starköl 0:5

51e minuut.
Kunsági onderschept slim de pass. Kunsági met een sublieme pass. Cozma is nu in balbezit. Otoni onderschept slim de pass. Otoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dürst probeert naar een medespeler te passen. Telese rent richting de bal. Telese passt de bal met de wreef. Otoni heeft problemen om de bal te vangen. Otoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Casañas trapt de bal weg van het doel. Skłodowski kan de bal niet met de borst controleren. Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Otoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Otoni draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Magnus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürnberger onderschept slim de pass. Nürnberger speelt de bal door. Borer is nu in balbezit. Borer schiet op doel. Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Otoni is nu in balbezit. Daar is Otoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skłodowski met een sublieme pass. Telese rent richting de bal. Telese draait met de bal, schiet en ... Jenőfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zhongsheng kopt de bal weg. Nürnberger met een sublieme pass. Zhongsheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borer rent richting de bal. Borer haalt uit met een fantastische trap. Casañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Casañas probeert naar een medespeler te passen. Telese kopt de bal weg. Otoni rent richting de bal. Otoni draait met de bal, schiet en ... Jenőfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spacemakers - FC Starköl 0:6

73e minuut.
Klungelig pakt Cozma de bal. Kapouranis is nu in balbezit. Kapouranis passt de bal in één keer door. Otoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Otoni haalt uit met een fantastische trap. Jenőfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kunsági met de inworp. Kapouranis geeft de bal voor. Telese bereikt de bal nog maar net als eerste. Telese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spacemakers - FC Starköl 0:7

88e minuut.
Vajda onderschept slim de pass. Vajda passt de bal met de wreef. Skłodowski met een sublieme pass. Daar is Otoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otoni draait met de bal, schiet en ... Jenőfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kapouranis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski geeft een hoge lob. Telese rent richting de bal. Telese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spacemakers - FC Starköl 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacemakers 62%, FC Starköl 38%.
spacemakers - FC Starköl 0:8