Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-07 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Honduras Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 15256
Honduras România
Chance :) Tactiek 433
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
67.5 gemiddelde waardering 76.6
very good Schieten incredible
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


13e minuut.
Călugăru rent richting de bal. Călugăru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Dragomirescu geeft een hoge lob. Mirea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Moise geeft de bal voor. Vascu kopt de bal weg. Călugăru speelt de bal door. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dragomirescu neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Moise rent richting de bal. Moise passt de bal in één keer door. Firică heeft problemen om de bal te vangen. Firică geeft een hoge lob. Mirea springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guran krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tobescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu geeft een hoge lob. Mirea kopt de bal weg. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 63%, România 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honduras - România 0:0

50e minuut.
Cantón is nu in balbezit. Obositu verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mirea de bal. Mirea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Obositu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Diaconeasa de bal onder controle te krijgen. Purrunga rent richting de bal. Firică onderschept slim de pass. Firică geeft de bal voor. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuţiu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nuţiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bolovan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vargas kopt de bal weg. Cantón is nu in balbezit. Călugăru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantón raakt geblesseerd tijdens het duel. Cantón komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Patraulea komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dragomirescu geeft een hoge lob. Nuţiu kopt de bal weg. Maradiaga met een sublieme pass. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan schiet op doel. Peña bokst de bal weg. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - România 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 58%, România 42%.
Honduras - România 0:1