Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-06 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga biedaków
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12825
Fc Azulgrana Motor Czechów
abc Tactiek III
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


14e minuut.
Kraiński met een snelle inworp. Barański bereikt de bal nog maar net als eerste. Barański speelt de bal door. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Hrebeník de bal. Hrebeník passt de bal in één keer door. Fans is nu in balbezit. Kusz onderschept slim de pass. Kusz draait met de bal, schiet en ... Riguer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podio rent richting de bal. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 0:1

26e minuut.
Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul speelt de bal door. Barański speelt de bal door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cassidy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cãrbunaru met de inworp. Barański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 51%, Motor Czechów 49%.
Fc Azulgrana - Motor Czechów 0:1

55e minuut.
Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicul geeft een hoge lob. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel. Riguer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pedregosa passt de bal zonder na te denken. La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal met de wreef. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Fans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. Riguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kraiński rent richting de bal. Kraiński geeft de bal voor. Palmieri kopt de bal weg. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 0:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojanowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Piłkarski probeert naar een medespeler te passen. Wicul geeft de bal voor. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 53%, Motor Czechów 47%.
Fc Azulgrana - Motor Czechów 0:2