Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów Fc Azulgrana
L Tactiek abc
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.7 gemiddelde waardering 33.4
formidabel Schieten matig
formidabel Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


3e minuut.
Udrescu met een sublieme pass. Neikes is nu in balbezit. Neikes geeft een lange en hoge pass. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Fc Azulgrana 1:0

10e minuut.
Mały passt de bal met de wreef. Neikes rent richting de bal. Neikes passt de bal zonder na te denken. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Fc Azulgrana 2:0

14e minuut.
Mały probeert naar een medespeler te passen. Neikes rent richting de bal. Neikes passt de bal in één keer door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pedregosa speelt de bal door. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Ambrogetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogetti schiet op doel. Riguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Hagi onderschept slim de pass. Hagi probeert naar een medespeler te passen. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov geeft een hoge lob. Ambrogetti krijgt zijn hoofd ertegen. Riguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallinaro rent richting de bal. Gallinaro passt de bal met de wreef. Ambrogetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Inworp. Krasnoperov met de inworp. Mały rent richting de bal. Mały geeft de bal voor. Udrescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Krasnoperov met een snelle inworp. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały geeft de bal voor. Udrescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mały kopt de bal weg. Udrescu rent richting de bal. Udrescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ambrogetti de bal. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ... Riguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Krasnoperov met een snelle inworp. Mały met een sublieme pass. Ambrogetti rent richting de bal. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ... Riguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Fc Azulgrana 3:0

34e minuut.
Mały speelt de bal door. Łączyński is nu in balbezit. Barač geeft een hoge lob. Daar is Ambrogetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fərəcov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambrogetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krasnoperov neemt de hoekschop. Udrescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Hrebeník kan de bal niet met de borst controleren. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Inworp. Neikes met de inworp. Mały is nu in balbezit. Mały geeft een lange en hoge pass. Udrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 38%, Fc Azulgrana 62%.
Motor Czechów - Fc Azulgrana 3:0

47e minuut.
La Casella probeert naar een medespeler te passen. Balcerowicz rent richting de bal. Ambrogetti onderschept slim de pass. Ambrogetti haalt uit met een fantastische trap. Riguer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Fc Azulgrana 4:0

57e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Balcerowicz begaat een overtreding. Udrescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mały met een snel genomen vrije trap. Krasnoperov kopt de bal weg. Ambrogetti is nu in balbezit. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ambrogetti passt de bal zonder na te denken. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft een hoge lob. Ambrogetti heeft problemen om de bal te vangen. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft een hoge lob. Daar is Ambrogetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Fc Azulgrana 5:0

70e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi geeft een lange en hoge pass. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Riguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ambrogetti is nu in balbezit. Ambrogetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Fc Azulgrana 6:0

79e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov met een sublieme pass. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały geeft de bal voor. Udrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Fc Azulgrana 7:0

84e minuut.
Udrescu met een sublieme pass. Neikes rent richting de bal. Neikes probeert naar een medespeler te passen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. Riguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Barač speelt de bal door. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały probeert naar een medespeler te passen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Riguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Fc Azulgrana 8:0

88e minuut.
Bojanowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Neikes verovert de bal door een tackle van achteren. Neikes heeft problemen om de bal te vangen. Neikes passt de bal met de wreef. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 27%, Fc Azulgrana 73%.
Motor Czechów - Fc Azulgrana 8:0