Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muconha Motor Czechów
Normal Tactiek III
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Kasiarz passt de bal met de wreef. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Udrescu springt en kopt de bal. Oleszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:1

19e minuut.
Barański rent richting de bal. Barański passt de bal zonder na te denken. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Udrescu met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:2

23e minuut.
Parzonka rent richting de bal. Parzonka passt de bal met de wreef. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu draait met de bal, schiet en ... Oleszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:3

25e minuut.
Piłkarski heeft problemen om de bal te vangen. Barański probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Korpalski is nu in balbezit. Korpalski geeft een hoge lob. Cieciak kopt de bal weg. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:4

29e minuut.
Cassidy onderschept slim de pass. Cassidy geeft een hoge lob. Kusz kopt de bal weg. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:5

34e minuut.
Kraiński met een snelle inworp. Barański met een sublieme pass. Kusz is nu in balbezit. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel. Oleszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:6

35e minuut.
Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu schiet op doel. Oleszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Grelecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parzonka de bal. Barański speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Barański met een sublieme pass. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kusz de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Oleszkiewicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cãrbunaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Udrescu springt en kopt de bal. Oleszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cãrbunaru geeft een hoge lob. Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Parzonka is nu in balbezit. Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Oleszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muconha 74%, Motor Czechów 26%.
muconha - Motor Czechów 0:7

49e minuut.
Błoch geeft een lange en hoge pass. Kraiński kopt de bal weg. Korpalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Cãrbunaru met de inworp. Daar is Barański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wągiel rent richting de bal. Barański onderschept slim de pass. Barański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Barański met een sublieme pass. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:8

59e minuut.
Piłkarski geeft een hoge lob. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Udrescu springt en kopt de bal. Oleszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cãrbunaru passt de bal in één keer door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz onderschept slim de pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:9

67e minuut.
Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kusz de bal. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. Sudrawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Piłkarski geeft een lange en hoge pass. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Barański verovert de bal door een tackle van achteren. Barański geeft een lange en hoge pass. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Parzonka rent richting de bal. Parzonka speelt de bal door. Błoch speelt de bal door. Kraiński rent richting de bal. Kraiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Sudrawski de bal. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu speelt de bal door. Klungelig pakt Kusz de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Motor Czechów 0:10

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Sudrawski de bal onder controle te krijgen. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muconha 72%, Motor Czechów 28%.
muconha - Motor Czechów 0:10