Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów muconha
III Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 21.1
uitstekend Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Gombrowicz is nu in balbezit. Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel. Korpalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cãrbunaru passt de bal in één keer door. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell speelt de bal door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 1:0

4e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz passt de bal zonder na te denken. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Oleszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 2:0

17e minuut.
Vinčas verovert de bal door een tackle van achteren. Kraiński met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kraiński geeft een hoge lob. Korpalski probeert de bal aan de voet te houden. Kusz met een sublieme pass. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Oleszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Vinčas geeft een hoge lob. Kusz speelt de bal door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Oleszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 3:0

33e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Carbonell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 4:0

42e minuut.
Barański passt de bal met de wreef. Cãrbunaru speelt de bal door. Carbonell rent richting de bal. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cãrbunaru geeft de bal voor. Korytek heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell speelt de bal door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oleszkiewicz trapt de bal weg. Cãrbunaru kopt de bal weg. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 24%, muconha 76%.
Motor Czechów - muconha 4:0

46e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Kusz kopt de bal weg. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 5:0

51e minuut.
Cassidy geeft een lange en hoge pass. Sudrawski probeert de bal met de borst te controleren. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 6:0

53e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz passt de bal in één keer door. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Oleszkiewicz bokst de bal weg. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Błoch geeft een lange en hoge pass. Korpalski is nu in balbezit. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Oleszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 7:0

58e minuut.
Andruszko controleert de bal met de borst. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Parzonka rent richting de bal. Barański onderschept slim de pass. Barański speelt de bal door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wicul verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru met een sublieme pass. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel. Oleszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 8:0

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraiński zal de hoekschop nemen. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - muconha 9:0

87e minuut.
Cassidy passt de bal met de wreef. Vinčas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčas geeft een lange en hoge pass. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 29%, muconha 71%.
Motor Czechów - muconha 9:0