Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogon Fc Azulgrana
Normal Tactiek abc
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Rareşoaica heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica met een sublieme pass. Montecinos speelt de bal door. Klungelig pakt Muslin de bal. Muslin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:1

11e minuut.
La Casella verovert de bal door een tackle van achteren. Tutka onderschept slim de pass. Muslin rent richting de bal. Muslin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krzyżanowski de bal onder controle te krijgen. Skafarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. La Casella neemt de hoekschop. Montecinos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:2

13e minuut.
Cetlawa is nu in balbezit. Pedregosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedregosa met een sublieme pass. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Pedregosa passt de bal in één keer door. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin is nu in balbezit. Muslin passt de bal met de wreef. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel. Skafarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:3

30e minuut.
Pedregosa speelt de bal door. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica passt de bal met de wreef. Muslin rent richting de bal. Muslin schiet op doel. Skafarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:4

35e minuut.
Tutka passt de bal met de wreef. Rareşoaica speelt de bal door. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Skafarek met een sublieme pass. Pedregosa kopt de bal weg. Tutka heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogon 76%, Fc Azulgrana 24%.
Pogon - Fc Azulgrana 0:4

47e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Kuska geeft de bal voor. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ... Skafarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:5

49e minuut.
Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos is nu in balbezit. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:6

61e minuut.
Hrebeník probeert naar een medespeler te passen. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa passt de bal met de wreef. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella geeft een hoge lob. Skafarek bokst de bal weg.

64e minuut.
Hrebeník passt de bal met de wreef. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa passt de bal met de wreef. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Montecinos rent richting de bal. Kuska is nu in balbezit. Montecinos onderschept slim de pass. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Skafarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:7

72e minuut.
Przywara met een sublieme pass. La Casella speelt de bal door. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:8

73e minuut.
Daar is La Casella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Casella geeft de bal voor. Kuska heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Skafarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tutka is nu in balbezit. Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skafarek speelt de bal door. Pedregosa kopt de bal weg. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rareşoaica kopt de bal weg. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos passt de bal in één keer door. Muslin is nu in balbezit. Muslin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Fc Azulgrana 0:9

79e minuut.
Podio geeft een lange en hoge pass. Barwiński rent richting de bal. Muslin maakt een afschuwelijke overtreding. Muslin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa geeft een hoge lob. Muslin is nu in balbezit. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Skrzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedregosa onderschept slim de pass. Pedregosa met een sublieme pass. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hrebeník met een sublieme pass. Daar is Rareşoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rareşoaica speelt de bal door. Muslin is nu in balbezit. Muslin schiet op doel. Skafarek bokst de bal weg. Doeltrap. Bojanowski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz passt de bal met de wreef. La Casella met een sublieme pass. Klungelig pakt Muslin de bal. Muslin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogon 78%, Fc Azulgrana 22%.
Pogon - Fc Azulgrana 0:9