Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-20 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga biedaków
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5108
Fc Azulgrana muconha
abc Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 20.3
solide Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Montecinos is nu in balbezit. Muslin is nu in balbezit. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin verovert de bal door een tackle van achteren. Muslin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gombrowicz geeft de bal voor. Pedregosa probeert de bal aan de voet te houden. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Muslin rent richting de bal. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Oleszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muslin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ... Oleszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
La Casella passt de bal zonder na te denken. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel. Korpalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oleszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedregosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Montecinos de bal. Muslin rent richting de bal. Muslin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - muconha 1:0

18e minuut.
Grelecki speelt de bal door. Klungelig pakt Wągiel de bal. Wągiel met een sublieme pass. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Andruszko passt de bal zonder na te denken. Korytek speelt de bal door. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel. Oleszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Muslin probeert naar een medespeler te passen. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica met een sublieme pass. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Montecinos de bal. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin met een sublieme pass. Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - muconha 2:0

43e minuut.
Rareşoaica passt de bal met de wreef. Wągiel speelt de bal door. Pedregosa met een sublieme pass. Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - muconha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 20%, muconha 80%.
Fc Azulgrana - muconha 3:0

47e minuut.
Fərəcov is nu in balbezit. Fərəcov probeert naar een medespeler te passen. Przywara probeert naar een medespeler te passen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fans rent richting de bal. Fans geeft de bal voor. Montecinos kopt de bal weg. Muslin is nu in balbezit. Muslin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Muslin is nu in balbezit. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
La Casella rent richting de bal. La Casella geeft de bal voor. Wągiel heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Rareşoaica speelt de bal door. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella speelt de bal door. Muslin rent richting de bal. Muslin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - muconha 4:0

86e minuut.
Przywara met een sublieme pass. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella passt de bal zonder na te denken. Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Inworp. Bojanowski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 34%, muconha 66%.
Fc Azulgrana - muconha 4:0