Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muconha Fc Azulgrana
Normal Tactiek abc
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 31.7
average Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pedregosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedregosa passt de bal in één keer door. Muslin is nu in balbezit. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Oleszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Muslin rent richting de bal. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Fc Azulgrana 0:1

22e minuut.
Gombrowicz met een sublieme pass. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica rent richting de bal. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella passt de bal in één keer door. Muslin is nu in balbezit. Muslin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Fc Azulgrana 0:2

27e minuut.
La Casella passt de bal in één keer door. Montecinos is nu in balbezit. Muslin rent richting de bal. Muslin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
La Casella verovert de bal door een tackle van achteren. La Casella passt de bal met de wreef. Muslin is nu in balbezit. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel. Oleszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Korytek de bal. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella probeert naar een medespeler te passen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grelecki onderschept slim de pass. La Casella verovert de bal door een tackle van achteren. La Casella geeft een lange en hoge pass. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sudrawski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muconha 68%, Fc Azulgrana 32%.
muconha - Fc Azulgrana 0:2

47e minuut.
Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Riguer trapt de bal weg. La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal in één keer door. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fans bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərəcov is nu in balbezit. La Casella probeert naar een medespeler te passen. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara passt de bal in één keer door. Korpalski is nu in balbezit. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Montecinos onderschept slim de pass. Muslin heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin is nu in balbezit. Muslin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muslin rent richting de bal. Muslin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Klungelig pakt Korpalski de bal. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ... Oleszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Fc Azulgrana 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Parzonka de bal. Muslin onderschept slim de pass. Muslin passt de bal in één keer door. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rareşoaica met een sublieme pass. Muslin rent richting de bal. Muslin probeert naar een medespeler te passen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pedregosa kopt de bal weg. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella passt de bal zonder na te denken. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Parzonka speelt de bal door. Rareşoaica heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica passt de bal met de wreef. La Casella is nu in balbezit. La Casella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rareşoaica kopt de bal weg. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa passt de bal in één keer door. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rareşoaica met een sublieme pass. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa passt de bal in één keer door. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muconha - Fc Azulgrana 0:4

89e minuut.
Bojanowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muconha 62%, Fc Azulgrana 38%.
muconha - Fc Azulgrana 0:4