Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów Pogon
III Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Bogdanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu passt de bal met de wreef. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 1:0

6e minuut.
Barański verovert de bal door een tackle van achteren. Barański passt de bal zonder na te denken. Udrescu rent richting de bal. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 2:0

12e minuut.
Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kusz de bal. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ... Skafarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 3:0

16e minuut.
Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kuska is nu in balbezit. Kusz onderschept slim de pass. Kusz draait met de bal, schiet en ... Skafarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 4:0

22e minuut.
Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Kusz kopt de bal weg. Kuska heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Barański onderschept slim de pass. Barański geeft de bal voor. Cãrbunaru kopt de bal weg. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 5:0

27e minuut.
Barański is nu in balbezit. Barański geeft een lange en hoge pass. Kusz kopt de bal weg. Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cassidy rent richting de bal. Cassidy passt de bal in één keer door. Barański geeft de bal voor. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Skafarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 6:0

33e minuut.
Klungelig pakt Kuska de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cãrbunaru neemt de hoekschop. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Barański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Udrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz is nu in balbezit. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skafarek probeert wanhopig de bal te grijpen. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Skafarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Udrescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kancia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 35%, Pogon 65%.
Motor Czechów - Pogon 6:0

51e minuut.
Kancia rent richting de bal. Kusz rent richting de bal. Kancia rent richting de bal. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 7:0

55e minuut.
Barwiński rent richting de bal. Barwiński geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cãrbunaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kancia springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Barański met de inworp. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Kancia krijgt zijn hoofd ertegen. Skafarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kancia rent richting de bal. Kancia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 8:0

59e minuut.
Wietrzykowski is nu in balbezit. Vinčas verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčas probeert naar een medespeler te passen. Kancia rent richting de bal. Kancia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski passt de bal met de wreef. Wicul speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cãrbunaru speelt de bal door. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Tutka is nu in balbezit. Kusz onderschept slim de pass. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru speelt de bal door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Pogon 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 21%, Pogon 79%.
Motor Czechów - Pogon 9:0