Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogon Motor Czechów
Normal Tactiek III
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Tutka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kuska de bal onder controle te krijgen. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Skafarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:1

10e minuut.
Barański geeft een hoge lob. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... Skafarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:2

14e minuut.
Kraiński is nu in balbezit. Kraiński geeft een hoge lob. Barwiński kopt de bal weg. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wietrzykowski rent richting de bal. Vinčas verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčas probeert naar een medespeler te passen. Kraiński is nu in balbezit. Kraiński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:3

20e minuut.
Barański passt de bal met de wreef. Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Paleszewiecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kusz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barwiński de bal. Krzyżanowski speelt de bal door. Kusz probeert de bal met de borst te controleren. Carbonell is nu in balbezit. Skafarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Kuska probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:4

28e minuut.
Kusz is nu in balbezit. Barwiński is nu in balbezit. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... Skafarek bokst de bal weg. Klungelig pakt Kuska de bal. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:5

30e minuut.
Tutka is nu in balbezit. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell passt de bal in één keer door. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:6

35e minuut.
Piłkarski geeft een hoge lob. Kusz is nu in balbezit. Tutka rent richting de bal. Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:7

37e minuut.
Piłkarski geeft een hoge lob. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kusz de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Skafarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vinčas rent richting de bal. Wietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Donocik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Bogdanowicz de bal. Barański bereikt de bal nog maar net als eerste. Barański probeert naar een medespeler te passen. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal met de wreef. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Donocik passt de bal met de wreef. Skrzyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barański. Barański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogon 72%, Motor Czechów 28%.
Pogon - Motor Czechów 0:7

46e minuut.
Vinčas met een sublieme pass. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal met de wreef. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Skafarek trapt de bal weg van het doel. Barański kopt de bal weg. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel. Skafarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:8

55e minuut.
Carbonell probeert de bal aan de voet te houden. Carbonell passt de bal in één keer door. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vinčas met een sublieme pass. Kusz is nu in balbezit. Kusz passt de bal met de wreef. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:9

61e minuut.
Carbonell speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kuska legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kusz raakt geblesseerd tijdens het duel. Carbonell legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:10

62e minuut.
Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell speelt de bal door. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel. Skafarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:11

68e minuut.
Błoch probeert naar een medespeler te passen. Barański probeert naar een medespeler te passen. Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski geeft de bal voor. Carbonell maakt een snoekduik en kopt de bal. Skafarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Kuska rent richting de bal. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bogdanowicz passt de bal zonder na te denken. Cassidy is nu in balbezit. Cassidy geeft een lange en hoge pass. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vinčas verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčas met een sublieme pass. Kraiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Barański probeert naar een medespeler te passen. Kusz rent richting de bal. Kusz passt de bal in één keer door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Skafarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carbonell is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:12

85e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell onderschept slim de pass. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Wicul met een sublieme pass. Paleszewiecki geeft een hoge lob. Kusz controleert de bal met de borst. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Kusz de bal. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kusz is nu in balbezit. Kusz probeert naar een medespeler te passen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Skafarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogon - Motor Czechów 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogon 75%, Motor Czechów 25%.
Pogon - Motor Czechów 0:13