Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-14 01:29
  • Bekerwedstrijd: Copa del Istmo
  • Stadion: JLGM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10400
JLGM Dynawet FC
JUL Tactiek Modela3
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 52.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Barrios met een sublieme pass. Mystek probeert naar een medespeler te passen. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník draait met de bal, schiet en ... Bon bokst de bal weg.

24e minuut.
Mentula probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavlaridis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavlaridis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Palofox speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Palofox is nu in balbezit. Palofox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vargalui onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tavlaridis de bal. Barrios rent richting de bal. Palofox is nu in balbezit. Palofox draait met de bal, schiet en ... Mentula bokst de bal weg.

35e minuut.
Keloğlu geeft een hoge lob. Montes kopt de bal weg. Bargiacchi is nu in balbezit. Kalník onderschept slim de pass. Kalník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Palofox rent richting de bal. Palofox passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Palofox is nu in balbezit. Palofox haalt uit met een fantastische trap. Mentula bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JLGM 65%, Dynawet FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JLGM - Dynawet FC 0:0

46e minuut.
Dinu verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palofox de bal. Palofox schiet op doel. Mentula bokst de bal weg.

52e minuut.
Palofox is nu in balbezit. Keloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Mentula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Dynawet FC 0:1

64e minuut.
Montes kopt de bal weg. Geri is nu in balbezit. Geri passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Weineck is nu in balbezit. Geri onderschept slim de pass. Geri geeft een lange en hoge pass. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Buitrago passt de bal met de wreef. Vargalui bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Mentula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Dynawet FC 0:2

73e minuut.
Klungelig pakt Dinu de bal. Palofox is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinu. Dinu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios draait met de bal, schiet en ... Mentula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Dynawet FC 0:3

82e minuut.
Buitrago onderschept slim de pass. Buitrago speelt de bal door. Geri speelt de bal door. Palofox is nu in balbezit. Palofox draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Inworp. Castillo komt het veld opgelopen. Cortez komt het veld opgelopen. Góndola komt het veld opgelopen. Zhiting komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dinu geeft een lange en hoge pass. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortez krijgt een gele kaart. Montes raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tavlaridis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JLGM 69%, Dynawet FC 31%.
JLGM - Dynawet FC 0:3