Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cebollitas F.C Rodamonte
ginkgo 2ATTv2 Tactiek T412c_10_2
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 68.1
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft een lange en hoge pass. Marina springt en kopt de bal. Bajzát probeert wanhopig de bal te grijpen. Batrić verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holmes Otero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ntailakis rent richting de bal. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Salata verovert de bal door een tackle van achteren. Ntailakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Padilla passt de bal met de wreef. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faron legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marina legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cubillos speelt de bal door. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero passt de bal in één keer door. Ntailakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... Bajzát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cubillos geeft een lange en hoge pass. Ntailakis rent richting de bal. Bajzát probeert naar een medespeler te passen. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal in één keer door. Bajzát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebollitas F.C 62%, Rodamonte 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cebollitas F.C - Rodamonte 0:0

46e minuut.
López Ufarte komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Padilla met een snelle inworp. Holmes Otero probeert naar een medespeler te passen. Ntailakis rent richting de bal. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... Bajzát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Valdelamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdelamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cebollitas F.C - Rodamonte 0:1

47e minuut.
Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero passt de bal zonder na te denken. Villarraga rent richting de bal. Tselepis verovert de bal door een tackle van achteren. Tselepis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monagas is nu in balbezit. Monagas draait met de bal, schiet en ... Jakuczun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cebollitas F.C - Rodamonte 1:1

52e minuut.
Holmes Otero met een sublieme pass. Valdelamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdelamar passt de bal zonder na te denken. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte schiet op doel. Bajzát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ntailakis rent richting de bal. Ntailakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebollitas F.C - Rodamonte 1:2

57e minuut.
Holmes Otero geeft de bal voor. Ntailakis kopt de bal weg. Valdelamar rent richting de bal. López Ufarte is nu in balbezit. López Ufarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos geeft een hoge lob. Ntailakis rent richting de bal. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... Bajzát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cubillos rent richting de bal. Cubillos passt de bal in één keer door. Holmes Otero geeft een hoge lob. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Valdelamar passt de bal in één keer door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla met een sublieme pass. López Ufarte is nu in balbezit. López Ufarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fumo onderschept slim de pass. Ntailakis onderschept slim de pass. Ntailakis passt de bal zonder na te denken. López Ufarte rent richting de bal. López Ufarte haalt uit met een fantastische trap. Bajzát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Salata met een sublieme pass. Daar is Faron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faron passt de bal zonder na te denken. Monagas is nu in balbezit. Monagas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebollitas F.C 57%, Rodamonte 43%.
Cebollitas F.C - Rodamonte 1:2