Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-13 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Quartu Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 382
Quartu Sporting Flora
442 Tactiek 532-2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 28.4
redelijk Schieten redelijk
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Anasiak speelt de bal door. Umaña is nu in balbezit. Umaña passt de bal zonder na te denken. Shandor rent richting de bal. Shandor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Maroso rent richting de bal. Bździądło verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Maroso zijn tegenspeler op de grond. Maroso krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Spallacotta onderschept slim de pass. Spallacotta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pilotino de bal. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor schiet op doel. Andreazzi bokst de bal weg.

12e minuut.
Tunis speelt de bal door. Umaña rent richting de bal. Umaña passt de bal zonder na te denken. Shandor rent richting de bal. Shandor schiet op doel. Andreazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Doeltrap. Andreazzi trapt de bal weg. Daar is Gnesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor haalt uit met een fantastische trap. Andreazzi bokst de bal weg.

21e minuut.
Gnesi kan de bal niet met de borst controleren. Dainesi is nu in balbezit. Dainesi met een sublieme pass. Maroso is nu in balbezit. Maroso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
DeCaro onderschept slim de pass. Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroso probeert naar een medespeler te passen. Dainesi rent richting de bal. Dainesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. DeCaro met de inworp. Anasiak is nu in balbezit. Maroso onderschept slim de pass. Maroso geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dainesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dainesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Sporting Flora 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 44%, Sporting Flora 56%.
Quartu - Sporting Flora 1:0

58e minuut.
Baldoni passt de bal met de wreef. Shandor rent richting de bal. Spallacotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spallacotta krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Shandor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maculewicz met een snel genomen vrije trap. Liborio met een sublieme pass. Daar is Trepto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trepto haalt uit met een fantastische trap. Andreazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quartu - Sporting Flora 1:1

70e minuut.
Doeltrap. Soncino komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Shandor rent richting de bal. Maculewicz is nu in balbezit. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Umaña probeert naar een medespeler te passen. Maculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dainesi maakt een afschuwelijke overtreding. Dainesi krijgt een gele kaart. Maculewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maculewicz kan niet meer verder spelen. Vicente komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente geeft een hoge lob. Daar is Liborio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shandor rent richting de bal. Shandor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Umaña rent richting de bal. Umaña passt de bal in één keer door. Vicente met een sublieme pass. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Sporting Flora 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 59%, Sporting Flora 41%.
Quartu - Sporting Flora 1:2