Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlie`s Macaroni`s Racing Roeland
Try Out Tactiek Belgium 1
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 29.6
solid Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Van Handenhoven speelt de bal door. Peterek is nu in balbezit. Peterek passt de bal in één keer door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vandenbroucke passt de bal met de wreef. Lamoral is nu in balbezit. Lamoral passt de bal zonder na te denken. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers passt de bal met de wreef. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer geeft een lange en hoge pass. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Bisschop bokst de bal weg.

13e minuut.
Peterek is nu in balbezit. Peterek geeft een lange en hoge pass. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer schiet op doel. Bisschop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Racing Roeland 1:0

16e minuut.
Peterek passt de bal in één keer door. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers draait met de bal, schiet en ... Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Bisschop werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Peterek met de inworp. Huygelen is nu in balbezit. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski geeft een hoge lob. Grelecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bagiński kopt de bal weg. Rayzer rent richting de bal. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. Bisschop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Racing Roeland 2:0

25e minuut.
Peterek speelt de bal door. Millau speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bagiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bagiński neemt de hoekschop. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bisschop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jordan is nu in balbezit. Jordan geeft een hoge lob. Van Handenhoven geeft een lange en hoge pass. Raeymaeckers geeft de bal voor. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Millau kopt de bal weg. Lenaers is nu in balbezit. Lamoral schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lamoral krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wellens is nu in balbezit. Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers passt de bal zonder na te denken. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 25%, Racing Roeland 75%.
Charlie`s Macaroni`s - Racing Roeland 2:0

50e minuut.
Jordan kopt de bal weg. Lamoral rent richting de bal. Lamoral geeft een hoge lob. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Bisschop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski passt de bal met de wreef. Rayzer rent richting de bal. Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers schiet op doel. Bisschop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rayzer rent richting de bal. Rayzer geeft de bal voor. Bisschop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Paskuda geeft de bal voor. Jordan heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki is nu in balbezit. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer draait met de bal, schiet en ... Bisschop bokst de bal weg.

66e minuut.
Pulikowski is nu in balbezit. Vandenbroucke onderschept slim de pass. Met opzet legt Salomon zijn tegenspeler op de grond. Salomon krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Wellens de bal. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer passt de bal met de wreef. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Vergaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomon onderschept slim de pass. Salomon geeft een lange en hoge pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Bisschop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Bisschop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Racing Roeland 3:0

73e minuut.
Peterek geeft de bal voor. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Rayzer heeft problemen om de bal te vangen. Rayzer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Racing Roeland 4:0

74e minuut.
Haentjens probeert de bal aan de voet te houden. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer draait met de bal, schiet en ... Bisschop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Daar is Raeymaeckers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raeymaeckers passt de bal in één keer door. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bagiński passt de bal met de wreef. Van Dyck is nu in balbezit. Raeymaeckers onderschept slim de pass. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Salomon rent richting de bal. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski passt de bal met de wreef. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Raeymaeckers neemt de hoekschop. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jordan de bal onder controle te krijgen. Bisschop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Racing Roeland 5:0

88e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Salomon geeft een hoge lob. Van Dyck heeft problemen om de bal te vangen. Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 30%, Racing Roeland 70%.
Charlie`s Macaroni`s - Racing Roeland 5:0