Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje Tempelierenhof V.V.
Koekoekstraat Tactiek Go East 2
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten good
good Passen average
average Verdedigen average


10e minuut.
De Looze passt de bal in één keer door. Ruddere is nu in balbezit. Ruddere probeert naar een medespeler te passen. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens passt de bal in één keer door. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke schiet op doel. Van Hoof bokst de bal weg.

35e minuut.
Tveten verovert de bal door een tackle van achteren. Tveten geeft een lange en hoge pass. Ignácz kopt de bal weg. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Tveten rent richting de bal. Tveten speelt de bal door. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 45%, Tempelierenhof V.V. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ie Moaje - Tempelierenhof V.V. 0:0

60e minuut.
Wojcieszek passt de bal in één keer door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa passt de bal zonder na te denken. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel. Van Hoof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Barbosa is nu in balbezit. Barbosa passt de bal zonder na te denken. Brutsaert heeft problemen om de bal te vangen. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barragán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa passt de bal zonder na te denken. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. Goemaere is nu in balbezit. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Ignácz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa geeft de bal voor. De Looze is nu in balbezit. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Tempelierenhof V.V. 1:0

86e minuut.
Tveten verovert de bal door een tackle van achteren. Tveten geeft een hoge lob. Ignácz heeft problemen om de bal te vangen. Ignácz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Tempelierenhof V.V. 2:0

88e minuut.
Wojcieszek kopt de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa geeft een lange en hoge pass. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 32%, Tempelierenhof V.V. 68%.
Ie Moaje - Tempelierenhof V.V. 2:0