Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-20 19:26
  • Competitiewedstrijd: Newbie League
  • Stadion: Tempo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4851
Tempo Racing Roeland
jajola Tactiek Belgium 1
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 27.5
good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Callaerts kopt de bal weg. de Winne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef onderschept slim de pass. De Graef haalt uit met een fantastische trap. Bisschop probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Huygelen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Eetvelde met de inworp. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. de Winne trapt de bal weg. Van Eetvelde kopt de bal weg. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel. Bisschop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De Graef is nu in balbezit. De Graef draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt de Winne de bal. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke draait met de bal, schiet en ... Bisschop bokst de bal weg.

21e minuut.
De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck begaat een overtreding. De Graef raakt geblesseerd tijdens het duel. Huyghe met een snel genomen vrije trap. De Graef springt en kopt de bal. Bisschop bokst de bal weg. Merckx probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Callaerts de bal. Callaerts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jordan geeft een hoge lob. Inworp. Van Eetvelde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Callaerts rent richting de bal. Callaerts schiet op doel. Bisschop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Racing Roeland 1:0

25e minuut.
Van Eetvelde is nu in balbezit. Van Eetvelde geeft de bal voor. de Winne is nu in balbezit. Callaerts onderschept slim de pass. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. Bisschop bokst de bal weg. de Rycke kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Eetvelde de bal. De Graef rent richting de bal. De Graef schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Racing Roeland 2:0

28e minuut.
De Graef rent richting de bal. De Graef haalt uit met een fantastische trap. de Winne speelt de bal door. Huyghe heeft problemen om de bal te vangen. Huyghe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bisschop trapt de bal weg van het doel. Callaerts kopt de bal weg. de Winne rent richting de bal. De Graef onderschept slim de pass. De Graef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Van Eetvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eetvelde probeert naar een medespeler te passen. De Graef rent richting de bal. De Graef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Huyghe is nu in balbezit. Huyghe geeft een lange en hoge pass. Callaerts rent richting de bal. Callaerts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Huyghe is nu in balbezit. Huyghe passt de bal in één keer door. de Winne rent richting de bal. De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. De Graef haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Racing Roeland 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 27%, Racing Roeland 73%.
Tempo - Racing Roeland 3:0

56e minuut.
Van Dyck probeert de bal aan de voet te houden. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke is nu in balbezit. Huyghe rent richting de bal. de Rycke geeft een hoge lob. Bisschop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Graef is nu in balbezit. De Graef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Racing Roeland 4:0

69e minuut.
De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts passt de bal met de wreef. De Graef kan de bal niet met de borst controleren. De Graef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Huygelen heeft problemen om de bal te vangen. de Winne is nu in balbezit. De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. De Graef haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de Rycke rent richting de bal. de Rycke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Racing Roeland 5:0

70e minuut.
Daar is Haentjens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke passt de bal in één keer door. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Wellens geeft een hoge lob. Van Eetvelde kopt de bal weg. Callaerts heeft problemen om de bal te vangen. Callaerts draait met de bal, schiet en ... Bisschop werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Merckx rent richting de bal. de Rycke rent richting de bal. Wellens rent richting de bal. de Rycke onderschept slim de pass. de Rycke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Smet speelt de bal door. De Graef is nu in balbezit. De Graef passt de bal met de wreef. Daar is Callaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callaerts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Eetvelde rent richting de bal. Van Eetvelde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Wellens onderschept slim de pass. Wellens geeft een hoge lob. Smet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Graef de bal. De Graef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Smet is nu in balbezit. Smet geeft een hoge lob. de Rycke rent richting de bal. de Rycke draait met de bal, schiet en ... Bisschop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Van Eetvelde passt de bal in één keer door. Huyghe rent richting de bal. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke verovert de bal door een tackle van achteren. de Rycke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 25%, Racing Roeland 75%.
Tempo - Racing Roeland 5:0