Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de speedbikers Tempelierenhof V.V.
Test NS Tactiek Go West trial
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 36.3
goed Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Lenort onderschept slim de pass. Lenort geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele kopt de bal weg. Scotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Pijanowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lenort de bal. Lenort met een sublieme pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Van Hoof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Lenort passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele passt de bal zonder na te denken. Scotta is nu in balbezit. Scotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Goemaere rent richting de bal. Lenort verovert de bal door een tackle van achteren. Lenort passt de bal met de wreef. Scotta is nu in balbezit. Scotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lenort passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cautereels de bal. Lenort met een sublieme pass. Scotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Loncke rent richting de bal. Loncke geeft een hoge lob. Pijanowski heeft problemen om de bal te vangen. Pijanowski geeft een hoge lob. Vandekasteele met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski passt de bal in één keer door. Loncke is nu in balbezit. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 37%, Tempelierenhof V.V. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
de speedbikers - Tempelierenhof V.V. 0:0

46e minuut.
Neirinck rent richting de bal. Neirinck probeert naar een medespeler te passen. Brutsaert is nu in balbezit. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ruddere passt de bal met de wreef. Watteeuw is nu in balbezit. Van Dessel is nu in balbezit. Watteeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vandekasteele kopt de bal weg. Loncke verovert de bal door een tackle van achteren. Lenort is nu in balbezit. Lenort geeft een hoge lob. Klungelig pakt Webster de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lenort kopt de bal weg. Pijanowski is nu in balbezit. Pijanowski passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw speelt de bal door. Temmerman rent richting de bal. Temmerman geeft een hoge lob. Watteeuw krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brutsaert rent richting de bal. De Ruyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutsaert is nu in balbezit. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 39%, Tempelierenhof V.V. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
de speedbikers - Tempelierenhof V.V. 0:0