Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOEKOEK Ie Moaje
poging Tactiek Koekoekstraat
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro probeert naar een medespeler te passen. Ignácz rent richting de bal. Ignácz passt de bal in één keer door. Lokma onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Barbosa passt de bal in één keer door. Šolak rent richting de bal. Šolak passt de bal met de wreef. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:1

6e minuut.
Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazăr onderschept slim de pass. Šolak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šolak krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz haalt uit met een fantastische trap. de Kogel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuznetsov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:2

8e minuut.
Balilaj probeert naar een medespeler te passen. Shved bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft een lange en hoge pass. Lazăr rent richting de bal. Šolak verovert de bal door een tackle van achteren. Šolak schiet op doel. Kuznetsov bokst de bal weg.

29e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. Criado heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Barbosa zijn tegenspeler op de grond. Barbosa krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kalogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogiannis met een sublieme pass. Tveten is nu in balbezit. Tveten geeft de bal voor. Ignácz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Goddeeris speelt de bal door. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj rent richting de bal. Balilaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Shved probeert naar een medespeler te passen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft een hoge lob. Ignácz heeft problemen om de bal te vangen. Ignácz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 68%, Ie Moaje 32%.
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:2

47e minuut.
Socorro geeft een hoge lob. Inworp. Ruttens met de inworp. Tveten rent richting de bal. Tveten geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa onderschept slim de pass. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:3

58e minuut.
Barbosa geeft een hoge lob. Daar is Goddeeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:4

61e minuut.
Meert bereikt de bal nog maar net als eerste. Shved verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tveten. Shved raakt geblesseerd tijdens het duel. Goddeeris komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ruttens is nu in balbezit. Ruttens geeft een hoge lob. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:5

67e minuut.
Wojcieszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft een lange en hoge pass. Šolak probeert de bal met de borst te controleren. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Šolak kopt de bal weg. Ruttens met een sublieme pass. Šolak speelt de bal door. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:6

72e minuut.
Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Socorro de bal. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Klungelig pakt Socorro de bal. Ruttens rent richting de bal. Ruttens geeft de bal voor. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ignácz rent richting de bal. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:7

83e minuut.
Tveten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Šolak de bal onder controle te krijgen. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Goddeeris speelt de bal door. Balilaj is nu in balbezit. Kalogiannis is nu in balbezit. Shved bereikt de bal nog maar net als eerste. Shved draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tveten kopt de bal weg. Daar is Lokma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolak rent richting de bal. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Goddeeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 72%, Ie Moaje 28%.
FC KOEKOEK - Ie Moaje 0:7