Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlie`s Macaroni`s Tempo
Try Out Tactiek jajola
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
2 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
47.1 gemiddelde waardering 44.7
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Smet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef rent richting de bal. Paskuda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paskuda krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grelecki stond buitenspel. Huyghe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts schiet op doel. Zullino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Tempo 0:1

34e minuut.
Grelecki kopt de bal weg. Pulikowski probeert de bal met de borst te controleren. Hongenaert geeft een lange en hoge pass. Bagiński is nu in balbezit. Bagiński schiet op doel. Groote bokst de bal weg.

37e minuut.
Lamoral onderschept slim de pass. Lamoral passt de bal zonder na te denken. Daar is Van Handenhoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Rycke rent richting de bal. de Rycke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 39%, Tempo 61%.
Charlie`s Macaroni`s - Tempo 0:1

48e minuut.
Hongenaert verovert de bal door een tackle van achteren. Hongenaert geeft de bal voor. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Tempo 0:2

81e minuut.
Callaerts rent richting de bal. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Van Eetvelde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Eetvelde krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Peterek probeert de bal met de borst te controleren. Smet rent richting de bal. Smet geeft een hoge lob. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Tempo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 41%, Tempo 59%.
Charlie`s Macaroni`s - Tempo 0:3