Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Roeland *K.V.* - *Malinwa*
Belgium 1 Tactiek FC de Kampioenen
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin passt de bal in één keer door. Foriers rent richting de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Clercq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

7e minuut.
Vreven onderschept slim de pass. Foriers rent richting de bal. Klungelig pakt Foriers de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Clercq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 2:0

9e minuut.
Philipsen rent richting de bal. Dhuinslager rent richting de bal. Vreven begaat een overtreding. Vreven krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vergaert is nu in balbezit. Vergaert geeft een hoge lob. Daar is Eynde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Meirsschaut probeert naar een medespeler te passen. Eynde rent richting de bal. Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Clercq probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 3:0

21e minuut.
Daar is Begeyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begeyn passt de bal in één keer door. Boddin is nu in balbezit. Boddin schiet op doel. Clercq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 4:0

31e minuut.
Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen geeft een hoge lob. Foriers rent richting de bal. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 5:0

33e minuut.
Foriers probeert de bal met de borst te controleren. Foriers passt de bal met de wreef. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ... Clercq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 6:0

34e minuut.
Dhuinslager passt de bal in één keer door. Bossaert speelt de bal door. Carlier rent richting de bal. Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Clercq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 7:0

42e minuut.
Millau onderschept slim de pass. Millau passt de bal zonder na te denken. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. Clercq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Duneau rent richting de bal. Millau verovert de bal door een tackle van achteren. Millau geeft de bal voor. Klungelig pakt Foriers de bal. Foriers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 46%, *K.V.* - *Malinwa* 54%.
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 7:0

51e minuut.
Vreven geeft de bal voor. Foriers heeft problemen om de bal te vangen. Foriers passt de bal met de wreef. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Millau passt de bal met de wreef. Boddin rent richting de bal. Millau geeft een lange en hoge pass. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 8:0

63e minuut.
Vreven rent richting de bal. Vreven met een sublieme pass. Filardo rent richting de bal. Filardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vreven rent richting de bal. Vreven passt de bal zonder na te denken. Filardo is nu in balbezit. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 9:0

85e minuut.
Daar is Millau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Vreven rent richting de bal. Vreven probeert naar een medespeler te passen. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vreven rent richting de bal. Vreven geeft een lange en hoge pass. Foriers rent richting de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Clercq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 43%, *K.V.* - *Malinwa* 57%.
Racing Roeland - *K.V.* - *Malinwa* 10:0