Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje de speedbikers
Koekoekstraat Tactiek Test NS
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Tveten geeft de bal voor. van Bercklaer met een sublieme pass. Tveten speelt de bal door. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Van Dessel kopt de bal weg. Pijanowski probeert naar een medespeler te passen. Scotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Gheorghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kania met een snelle inworp. De Ruyter is nu in balbezit. De Ruyter speelt de bal door. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ruttens geeft een lange en hoge pass. Duarte geeft een hoge lob. Kalogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogiannis geeft een hoge lob. Šolak kopt de bal weg. van Bercklaer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lobera geeft de bal voor. Šolak kopt de bal weg. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz haalt uit met een fantastische trap. van Bercklaer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lobera geeft de bal voor. Duarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... van Bercklaer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - de speedbikers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 47%, de speedbikers 53%.
Ie Moaje - de speedbikers 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Pijanowski de bal onder controle te krijgen. Kania speelt de bal door. De Ruyter probeert naar een medespeler te passen. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Van Dessel passt de bal met de wreef. Pijanowski met een sublieme pass. Tveten geeft een hoge lob. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ignácz stond buitenspel. Van Dessel neemt vlug de vrije trap. Meert rent richting de bal. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Pijanowski geeft een lange en hoge pass. Moya rent richting de bal. Moya geeft de bal voor. Šolak rent richting de bal. Šolak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - de speedbikers 2:0

59e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Pijanowski geeft de bal voor. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. Gheorghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De Ruyter is nu in balbezit. Barragán onderschept slim de pass. Barragán geeft een hoge lob. Ignácz rent richting de bal. Ignácz haalt uit met een fantastische trap. van Bercklaer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schiet op doel. van Bercklaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - de speedbikers 3:0

75e minuut.
Pijanowski geeft een lange en hoge pass. Wojcieszek geeft een hoge lob. Kania is nu in balbezit. Kania geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kania passt de bal in één keer door. Pijanowski is nu in balbezit. Tveten geeft een lange en hoge pass. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... van Bercklaer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Tveten speelt de bal door. Kania probeert naar een medespeler te passen. De Ruyter met een sublieme pass. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kania met een snelle inworp. Pijanowski rent richting de bal. Pijanowski passt de bal met de wreef. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 33%, de speedbikers 67%.
Ie Moaje - de speedbikers 3:0