Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje Charlie`s Macaroni`s
Koekoekstraat Tactiek Try Out
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten goed
solide Passen zwak
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Peterek geeft een lange en hoge pass. Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft een hoge lob. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Bagiński probeert naar een medespeler te passen. Barreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreau geeft een hoge lob. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel. Zullino bokst de bal weg.

7e minuut.
Lamoral is nu in balbezit. Lamoral geeft een lange en hoge pass. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... Zullino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Charlie`s Macaroni`s 1:0

9e minuut.
Kalogiannis onderschept slim de pass. Kalogiannis met een sublieme pass. Lamoral is nu in balbezit. Šolak onderschept slim de pass. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Zullino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Peterek controleert de bal met de borst. Barragán onderschept slim de pass. Barragán geeft een lange en hoge pass. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Zullino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Van Handenhoven geeft een lange en hoge pass. Barreau is nu in balbezit. Barreau geeft een lange en hoge pass. Šolak maakt een snoekduik en kopt de bal. Zullino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Charlie`s Macaroni`s 2:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peterek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagiński rent richting de bal. Bagiński geeft een lange en hoge pass. Rayzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Handenhoven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagiński probeert naar een medespeler te passen. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Tveten met een sublieme pass. Inworp. Peterek met een snelle inworp. Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Peterek met een snelle inworp. Tveten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten passt de bal met de wreef. Peterek is nu in balbezit. Peterek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Grelecki rent richting de bal. Rayzer rent richting de bal. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer heeft problemen om de bal te vangen. Rayzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Charlie`s Macaroni`s 2:1

44e minuut.
Barreau passt de bal in één keer door. Daar is Ignácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paskuda speelt de bal door. Barreau rent richting de bal. Barreau schiet op doel. Zullino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 46%, Charlie`s Macaroni`s 54%.
Ie Moaje - Charlie`s Macaroni`s 2:1

57e minuut.
Ruttens geeft een hoge lob. Barreau rent richting de bal. Barreau passt de bal in één keer door. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Barreau geeft een lange en hoge pass. De Smet probeert de bal aan de voet te houden. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schiet op doel. Zullino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Charlie`s Macaroni`s 3:1

78e minuut.
Bagiński probeert naar een medespeler te passen. Peterek geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Gheorghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Charlie`s Macaroni`s 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 49%, Charlie`s Macaroni`s 51%.
Ie Moaje - Charlie`s Macaroni`s 3:2