Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOEKOEK *K.V.* - *Malinwa*
poging Tactiek FC de Kampioenen
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 34.3
good Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen average


26e minuut.
Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Criado geeft een hoge lob. Duneau kopt de bal weg. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lokma geeft een lange en hoge pass. Vandendriesche kopt de bal weg. Klungelig pakt Goddeeris de bal. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Anh Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tùng probeert naar een medespeler te passen. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Socorro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Goddeeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Goddeeris geeft een hoge lob. Shved rent richting de bal. Shved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 66%, *K.V.* - *Malinwa* 34%.
FC KOEKOEK - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

50e minuut.
Criado geeft een lange en hoge pass. Carlier rent richting de bal. Carlier passt de bal in één keer door. Tollenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollenaere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
de Kogel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kogel passt de bal met de wreef. Goddeeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Goddeeris geeft een lange en hoge pass. Bossaert heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Eynde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrix rent richting de bal. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel. Clercq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - *K.V.* - *Malinwa* 2:0

71e minuut.
Duneau passt de bal zonder na te denken. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier met een sublieme pass. Tollenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollenaere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Duneau geeft een lange en hoge pass. Daar is Lazăr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tollenaere rent richting de bal. Tollenaere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Socorro is nu in balbezit. Socorro speelt de bal door. Tollenaere rent richting de bal. Tollenaere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - *K.V.* - *Malinwa* 2:1

82e minuut.
De Laet speelt de bal door. Eynde geeft een lange en hoge pass. Lazăr kan de bal niet met de borst controleren. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Goddeeris geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Balilaj stond buitenspel. Eynde neemt vlug de vrije trap. Tollenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollenaere schiet op doel. Kuznetsov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 59%, *K.V.* - *Malinwa* 41%.
FC KOEKOEK - *K.V.* - *Malinwa* 2:1