Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Roeland Ie Moaje
Belgium 1 Tactiek Koekoekstraat
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
29.6 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten solide
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Ruttens is nu in balbezit. Ruttens probeert naar een medespeler te passen. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 0:1

6e minuut.
Ruttens geeft een lange en hoge pass. Merckx geeft de bal voor. De Clerck controleert de bal met de borst. Barreau geeft een lange en hoge pass. Šolak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ruttens speelt de bal door. Barreau rent richting de bal. Barreau passt de bal in één keer door. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tveten passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruttens de bal. Ruttens passt de bal zonder na te denken. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Bisschop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 0:2

30e minuut.
Daar is Lenaers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveten is nu in balbezit. Tveten passt de bal met de wreef. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Bisschop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Barreau kopt de bal weg. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tveten passt de bal zonder na te denken. Inworp. Wellens met een snelle inworp. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ignácz heeft problemen om de bal te vangen. Ignácz geeft de bal voor. Daar is Denhaese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolak rent richting de bal. Šolak schiet op doel. Bisschop bokst de bal weg.

40e minuut.
Daar is Barreau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreau met een sublieme pass. Ignácz heeft problemen om de bal te vangen. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 0:3

45e minuut.
Barreau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barragán kan de bal niet met de borst controleren. Barragán met een sublieme pass. Ignácz rent richting de bal. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 85%, Ie Moaje 15%.
Racing Roeland - Ie Moaje 0:3

52e minuut.
Daar is Šolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denhaese. Šolak raakt geblesseerd tijdens het duel. Tveten met een snel genomen vrije trap. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel. Bisschop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 0:4

57e minuut.
Klungelig pakt Šolak de bal. Jordan is nu in balbezit. Šolak onderschept slim de pass. Daar is Šolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tveten met de inworp. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens geeft een lange en hoge pass. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Barreau verovert de bal door een tackle van achteren. Barreau speelt de bal door. Tveten probeert naar een medespeler te passen. Šolak rent richting de bal. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Bisschop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisschop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ignácz is nu in balbezit. Ignácz geeft de bal voor. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 0:5

71e minuut.
Tveten met een sublieme pass. Barreau rent richting de bal. Barreau passt de bal met de wreef. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ruttens met een sublieme pass. Šolak rent richting de bal. Šolak passt de bal in één keer door. Ignácz rent richting de bal. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 72%, Ie Moaje 28%.
Racing Roeland - Ie Moaje 0:5