Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Newbie League
  • Stadion: Tempo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3735
Tempo FC KOEKOEK
jajola Tactiek poging
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 35.3
goed Schieten goed
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Callaerts passt de bal met de wreef. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe passt de bal zonder na te denken. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mignolet is nu in balbezit. De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. Lazăr is nu in balbezit. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - FC KOEKOEK 1:0

17e minuut.
Huyghe onderschept slim de pass. Huyghe geeft de bal voor. Klungelig pakt Lokma de bal. De Graef onderschept slim de pass. De Graef schiet op doel. Kuznetsov bokst de bal weg. Callaerts rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - FC KOEKOEK 2:0

30e minuut.
Zuijderwijk rent richting de bal. Huyghe verovert de bal door een tackle van achteren. Huyghe passt de bal met de wreef. De Graef is nu in balbezit. De Graef draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lokma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Rycke rent richting de bal. de Rycke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - FC KOEKOEK 3:0

44e minuut.
Hendrix is nu in balbezit. Smet bereikt de bal nog maar net als eerste. Smet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt De Graef de bal. De Graef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 40%, FC KOEKOEK 60%.
Tempo - FC KOEKOEK 3:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Kogel komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Tùng met de inworp. Mignolet is nu in balbezit. Mignolet geeft een lange en hoge pass. Shved maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef geeft de bal voor. Daar is Socorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe geeft de bal voor. de Kogel bokst de bal weg. De Graef maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Eetvelde met de inworp. Callaerts geeft de bal voor. Huyghe rent richting de bal. Huyghe schiet op doel. de Kogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - FC KOEKOEK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 33%, FC KOEKOEK 67%.
Tempo - FC KOEKOEK 4:0