Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje *K.V.* - *Malinwa*
Koekoekstraat Tactiek FC de Kampioenen
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37.1
good Schieten good
solid Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Meirsschaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Meirsschaut geeft een hoge lob. Eynde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šolak rent richting de bal. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Morhaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

11e minuut.
Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys passt de bal in één keer door. Duneau heeft problemen om de bal te vangen. Duneau geeft een hoge lob. Tollenaere springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Moya passt de bal in één keer door. Barragán is nu in balbezit. Barragán geeft een lange en hoge pass. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beké met een snelle inworp. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán geeft een hoge lob. Šolak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Šolak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eynde. Šolak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tveten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ignácz maakt een snoekduik en kopt de bal. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 2:0

42e minuut.
Duneau met een sublieme pass. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Tollenaere is nu in balbezit. Tollenaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 48%, *K.V.* - *Malinwa* 52%.
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 2:1

47e minuut.
Ignácz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carlier de bal onder controle te krijgen. Tveten met een sublieme pass. Šolak rent richting de bal. Šolak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
De Canck onderschept slim de pass. De Canck speelt de bal door. Kalogiannis geeft een lange en hoge pass. Daar is Šolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruttens met een snelle inworp. Carlier is nu in balbezit. Tveten onderschept slim de pass. Tveten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gheorghiţă trapt de bal weg van het doel. Daar is Carlier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barragán geeft een lange en hoge pass. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz draait met de bal, schiet en ... Morhaye bokst de bal weg. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 3:1

62e minuut.
Moya geeft een hoge lob. Inworp. Matthys met een snelle inworp. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tveten geeft een lange en hoge pass. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz passt de bal zonder na te denken. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 4:1

73e minuut.
Beké is nu in balbezit. Beké geeft een lange en hoge pass. Daar is Eynde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Morhaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beké neemt de hoekschop. Ruttens kopt de bal weg. Šolak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 5:1

76e minuut.
De Canck geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tveten met een snelle inworp. Ruttens rent richting de bal. Ruttens geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Matthys rent richting de bal. Tveten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tveten krijgt een gele kaart. Matthys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carlier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heylens maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Begeyn de bal. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 6:1

82e minuut.
Wojcieszek kopt de bal weg. Beké is nu in balbezit. Beké met een sublieme pass. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Beké rent richting de bal. Beké passt de bal in één keer door. Daar is Ignácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignácz haalt uit met een fantastische trap. Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 43%, *K.V.* - *Malinwa* 57%.
Ie Moaje - *K.V.* - *Malinwa* 6:1