Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 19:26
  • Competitiewedstrijd: Newbie League
  • Stadion: afas stadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6988
*K.V.* - *Malinwa* Tempelierenhof V.V.
FC de Kampioenen Tactiek Dream Team Extra
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 34.3
solid Schieten average
good Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Duneau speelt de bal door. Daar is De Laet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gruyter maakt een afschuwelijke overtreding. De Gruyter is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Schroyen met een snelle inworp. Goemaere rent richting de bal. Tollenaere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tollenaere krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Matthys probeert naar een medespeler te passen. Duneau rent richting de bal. Duneau passt de bal met de wreef. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Van Hoof bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempelierenhof V.V. 1:0

25e minuut.
Heylens verovert de bal door een tackle van achteren. Heylens passt de bal in één keer door. Duneau met een sublieme pass. Tollenaere rent richting de bal. Tollenaere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carlier kopt de bal weg. Tollenaere heeft problemen om de bal te vangen. Heylens is nu in balbezit. Tollenaere is nu in balbezit. Tollenaere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Matthys passt de bal in één keer door. Duneau rent richting de bal. Duneau passt de bal met de wreef. Heylens rent richting de bal. Heylens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempelierenhof V.V. 2:0

43e minuut.
Duneau geeft de bal voor. Daar is Brutsaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heylens is nu in balbezit. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Van Hoof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempelierenhof V.V. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 27%, Tempelierenhof V.V. 73%.
*K.V.* - *Malinwa* - Tempelierenhof V.V. 3:0

48e minuut.
Carlier is nu in balbezit. Carlier passt de bal zonder na te denken. Tollenaere is nu in balbezit. Heylens is nu in balbezit. Heylens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Matthys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tollenaere de bal. Heylens rent richting de bal. Heylens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Duneau kopt de bal weg. Daar is Loncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heylens rent richting de bal. Heylens schiet op doel. Van Hoof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempelierenhof V.V. 4:0

69e minuut.
De Laet met de inworp. Duneau rent richting de bal. Duneau met een sublieme pass. Matthys is nu in balbezit. Matthys geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Schroyen passt de bal in één keer door. Heylens heeft problemen om de bal te vangen. Loncke rent richting de bal. Heylens verovert de bal door een tackle van achteren. Heylens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... Van Hoof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempelierenhof V.V. 5:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matthys met de inworp. Carlier met een sublieme pass. Tollenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollenaere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 40%, Tempelierenhof V.V. 60%.
*K.V.* - *Malinwa* - Tempelierenhof V.V. 5:0