Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 19:26
  • Competitiewedstrijd: Newbie League
  • Stadion: Tempo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8307
Tempo Ie Moaje
jajola Tactiek Koekoekstraat
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
42.8 gemiddelde waardering 47
good Schieten good
average Passen solid
good Verdedigen average


4e minuut.
Callaerts rent richting de bal. Kalogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Kalogiannis met een sublieme pass. Smet geeft de bal voor. De Graef krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Moya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Eetvelde met een snelle inworp. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Callaerts rent richting de bal. Callaerts passt de bal zonder na te denken. De Graef rent richting de bal. De Graef haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiţă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Ie Moaje 1:0

22e minuut.
Tveten passt de bal zonder na te denken. Inworp. Van Eetvelde met de inworp. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ruttens is nu in balbezit. Ruttens geeft de bal voor. Huyghe rent richting de bal. Šolak verovert de bal door een tackle van achteren. Šolak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barragán kopt de bal weg. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden speelt de bal door. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hongenaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongenaert passt de bal met de wreef. Ruttens is nu in balbezit. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 53%, Ie Moaje 47%.
Tempo - Ie Moaje 1:0

49e minuut.
Buitenspel voor Ignácz. Goede buitenspelval van de verdediging. Voordeckers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kalogiannis de bal. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ignácz is nu in balbezit. Ignácz haalt uit met een fantastische trap. Hoceden probeert de bal aan de voet te houden. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Callaerts met een sublieme pass. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke met een sublieme pass. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel. Gheorghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Huyghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huyghe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gheorghiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Ie Moaje 2:0

80e minuut.
Inworp. Tveten met de inworp. Ruttens speelt de bal door. Barreau rent richting de bal. Barreau geeft de bal voor. Groote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šolak rent richting de bal. Šolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Ie Moaje 2:1

82e minuut.
Coquart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Den Bossche komt het veld opgelopen. Hongenaert neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Callaerts de bal. Callaerts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 42%, Ie Moaje 58%.
Tempo - Ie Moaje 2:1