Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlie`s Macaroni`s de speedbikers
Try Out Tactiek Test NS
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
46.5 gemiddelde waardering 39.9
goed Schieten matig
matig Passen goed
solide Verdedigen matig


7e minuut.
Van Brussel verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grelecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Raeymaeckers neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. van Bercklaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bagiński met de inworp. Pulikowski is nu in balbezit. Duarte begaat een overtreding. Pulikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raeymaeckers komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. van Bercklaer met een harde bal richting middenveld. Daar is Scotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Bagiński de bal onder controle te krijgen. Lukaku is nu in balbezit. Lukaku passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lukaku passt de bal zonder na te denken. Rayzer rent richting de bal. Wellington rent richting de bal. Rayzer verovert de bal door een tackle van achteren. Rayzer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Salomon geeft een hoge lob. Grelecki kopt de bal weg. Van Brussel geeft een hoge lob. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer haalt uit met een fantastische trap. van Bercklaer bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Van Handenhoven geeft een hoge lob. Kania probeert naar een medespeler te passen. De Fré heeft problemen om de bal te vangen. Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rayzer rent richting de bal. Rayzer passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - de speedbikers 1:0

40e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers geeft een lange en hoge pass. Grelecki probeert de bal met de borst te controleren. Grelecki schiet op doel. van Bercklaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - de speedbikers 2:0

45e minuut.
Paskuda geeft een hoge lob. Lukaku rent richting de bal. Kania begaat een overtreding. Kania krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 29%, de speedbikers 71%.
Charlie`s Macaroni`s - de speedbikers 2:0

50e minuut.
Scotta kopt de bal weg. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski geeft een lange en hoge pass. Rayzer rent richting de bal. Rayzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lamoral neemt vlug de vrije trap. Daar is Van Dessel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - de speedbikers 3:0

90e minuut.
Salomon rent richting de bal. Salomon geeft een hoge lob. Grelecki kopt de bal weg. Rayzer rent richting de bal. Rayzer draait met de bal, schiet en ... van Bercklaer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 26%, de speedbikers 74%.
Charlie`s Macaroni`s - de speedbikers 3:0