Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa BlueStar
Retro Tactiek 21072022
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
40.4 gemiddelde waardering 32.9
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


13e minuut.
Sindelar rent richting de bal. Sindelar passt de bal in één keer door. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa draait met de bal, schiet en ... Blaesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grasser geeft een lange en hoge pass. Kim is nu in balbezit. Plaum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plaum krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Esposito met een sublieme pass. Hoffer heeft problemen om de bal te vangen. Hoffer probeert naar een medespeler te passen. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brodbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa onderschept slim de pass. Pesoa passt de bal zonder na te denken. Gemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - BlueStar 1:0

40e minuut.
Esposito is nu in balbezit. Hoffer rent richting de bal. Hoffer met een sublieme pass. Pesoa rent richting de bal. Pesoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Zuleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Schüpach bereikt de bal nog maar net als eerste. Schüpach passt de bal met de wreef. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 40%, BlueStar 60%.
Austria Laa - BlueStar 1:0

49e minuut.
Esposito heeft problemen om de bal te vangen. Pesoa rent richting de bal. Pesoa geeft een hoge lob. Sindelar rent richting de bal. Sindelar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zuleta geeft de bal voor. Kim kopt de bal weg. Grasser is nu in balbezit. Teufel onderschept slim de pass. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Austria Laa - BlueStar 1:1

54e minuut.
Harringer speelt de bal door. Sindelar rent richting de bal. Sindelar probeert naar een medespeler te passen. Gemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Schüpach. Goede buitenspelval van de verdediging. Fein komt het veld opgelopen. Bolton komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Helios geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plaum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blaesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Buitenspel voor Teufel. Goede buitenspelval van de verdediging. Fein neemt vlug de vrije trap. Helios rent richting de bal. Pesoa onderschept slim de pass. Pesoa draait met de bal, schiet en ... Blaesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - BlueStar 2:1

74e minuut.
Somerville komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Oelschlägel speelt de bal door. Bolton is nu in balbezit. Bolton probeert naar een medespeler te passen. Somerville is nu in balbezit. Somerville draait met de bal, schiet en ... Blaesi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 26%, BlueStar 74%.
Austria Laa - BlueStar 2:1