Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów Wlkp. Kontrabasy Lublin
1-4-4-2 Tactiek 5212of
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
60.4 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Butulescu kopt de bal weg. Campo geeft de bal voor. Öztokay kopt de bal weg. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Samoladas geeft een hoge lob. Seijas geeft een lange en hoge pass. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ... Bazoer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur probeert naar een medespeler te passen. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Kontrabasy Lublin 1:0

12e minuut.
Zygmuntowski probeert naar een medespeler te passen. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa geeft een lange en hoge pass. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazoer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bondăreţ rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Oţelea passt de bal zonder na te denken. Campo geeft een lange en hoge pass. Faur is nu in balbezit. Faur geeft de bal voor. Nigdelis krijgt zijn hoofd ertegen. Redon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Faur passt de bal zonder na te denken. Banaś is nu in balbezit. Banaś met een sublieme pass. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay draait met de bal, schiet en ... Redon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Kontrabasy Lublin 2:0

27e minuut.
Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur probeert naar een medespeler te passen. Oţelea speelt de bal door. Faure rent richting de bal. Faure schiet op doel. Redon bokst de bal weg. Paal!

29e minuut.
Faure passt de bal in één keer door. Faur is nu in balbezit. Faur speelt de bal door. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bovisa rent richting de bal. Faure onderschept slim de pass. Faure speelt de bal door. Nigdelis heeft problemen om de bal te vangen. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Faure met een sublieme pass. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa passt de bal in één keer door. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cortés passt de bal zonder na te denken. Solti rent richting de bal. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti onderschept slim de pass. Solti schiet op doel. Bazoer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Banaś is nu in balbezit. Banaś passt de bal in één keer door. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. Redon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Oţelea speelt de bal door. Nigdelis rent richting de bal. Luvarà onderschept slim de pass. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 30%, Kontrabasy Lublin 70%.
Warta Gorzów Wlkp. - Kontrabasy Lublin 2:0

47e minuut.
Butulescu rent richting de bal. Butulescu geeft een lange en hoge pass. Solti rent richting de bal. Solti schiet op doel. Bazoer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bovisa is nu in balbezit. Faure is nu in balbezit. Faure passt de bal met de wreef. Öztokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztokay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rosário geeft een hoge lob. Solti kopt de bal weg. Campo heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Bazoer bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Faure kopt de bal weg. Klungelig pakt Nigdelis de bal. Oţelea rent richting de bal. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... Redon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Kontrabasy Lublin 3:0

72e minuut.
Kałusek geeft de bal voor. Solti rent richting de bal. Samoladas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samoladas krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bovisa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campo de bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Bazoer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Kontrabasy Lublin 3:1

84e minuut.
Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Öztokay rent richting de bal. Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà geeft een hoge lob. Bondăreţ is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Kontrabasy Lublin 3:2

86e minuut.
Banaś geeft een lange en hoge pass. Rosário speelt de bal door. Klungelig pakt Bondăreţ de bal. Campo onderschept slim de pass. Campo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 37%, Kontrabasy Lublin 63%.
Warta Gorzów Wlkp. - Kontrabasy Lublin 3:2