Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-20 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4201
maya F.C. UGHENTUS
4231 Tactiek TRYTRY3
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
38.9 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten excellent
good Passen average
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Ballotta met een harde bal richting middenveld. Mądzielewski kopt de bal weg. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Di Miglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - F.C. UGHENTUS 0:1

4e minuut.
Durok controleert de bal met de borst. Bulek geeft een lange en hoge pass. Borgetti rent richting de bal. Borgetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - F.C. UGHENTUS 0:2

5e minuut.
Borgetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Horyainov de bal. Horyainov geeft een lange en hoge pass. Yılmaz rent richting de bal. Yılmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Durok is nu in balbezit. Bartnik rent richting de bal. Bartnik passt de bal zonder na te denken. Allemand rent richting de bal. Allemand haalt uit met een fantastische trap. Viñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bulek is nu in balbezit. Zazzi rent richting de bal. Yılmaz is nu in balbezit. Yılmaz geeft de bal voor. Borgetti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ballotta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ślepokura komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgetti rent richting de bal. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Osiński de bal onder controle te krijgen. Di Miglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

24e minuut.
Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft een hoge lob. Borgetti rent richting de bal. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Di Miglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski speelt de bal door. Bulek is nu in balbezit. Zazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zazzi schiet op doel. Viñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 51%, F.C. UGHENTUS 49%.
maya - F.C. UGHENTUS 0:2

57e minuut.
Ślepokura probeert naar een medespeler te passen. Osiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mądzielewski. Mądzielewski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Szovják is nu in balbezit. Durok rent richting de bal. Szovják probeert naar een medespeler te passen. Durok rent richting de bal. Durok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Zazzi met een sublieme pass. Osiński is nu in balbezit. Osiński geeft een lange en hoge pass. Toti is nu in balbezit. Toti schiet op doel. Viñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bulek passt de bal in één keer door. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski passt de bal in één keer door. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti draait met de bal, schiet en ... Di Miglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 35%, F.C. UGHENTUS 65%.
maya - F.C. UGHENTUS 0:2