Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-20 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vrbov Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2429
Vrbov AtleticoMonaco
Genius Tactiek Canosalandia
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Rosta de bal. Georgijević rent richting de bal. Georgijević passt de bal met de wreef. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bosh geeft een hoge lob. Karatasos springt en kopt de bal. Georgescu kopt de bal weg. Karatasos rent richting de bal. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Fornůsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - AtleticoMonaco 0:1

13e minuut.
Necid passt de bal in één keer door. Rosta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maszczyk de bal. Major rent richting de bal. Major draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Murgu speelt de bal door. Lascaro rent richting de bal. Lascaro speelt de bal door. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bosh met een sublieme pass. Georgescu is nu in balbezit. Georgijević verovert de bal door een tackle van achteren. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - AtleticoMonaco 0:2

25e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Murgu passt de bal zonder na te denken. Bosh rent richting de bal. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević schiet op doel. Fornůsek bokst de bal weg. Pennant heeft problemen om de bal te vangen. Karatasos rent richting de bal. De bal raakt de paal. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - AtleticoMonaco 0:3

27e minuut.
Lascaro passt de bal met de wreef. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Herzig is nu in balbezit. Georgijević onderschept slim de pass. Georgijević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu geeft de bal voor. Bosh geeft een hoge lob. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - AtleticoMonaco 0:4

37e minuut.
Murgu rent richting de bal. Murgu passt de bal zonder na te denken. Ka Lung met een sublieme pass. Klungelig pakt Karatasos de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez passt de bal in één keer door. Ka Lung rent richting de bal. Major onderschept slim de pass. Major haalt uit met een fantastische trap. Roveri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 70%, AtleticoMonaco 30%.
Vrbov - AtleticoMonaco 0:4

55e minuut.
Gadea is nu in balbezit. Gadea speelt de bal door. Murgu probeert naar een medespeler te passen. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadea met de inworp. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos geeft een hoge lob. Georgijević springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - AtleticoMonaco 0:5

60e minuut.
Murgu met een sublieme pass. Pennant is nu in balbezit. Pennant passt de bal met de wreef. Karatasos heeft problemen om de bal te vangen. Karatasos schiet op doel. Fornůsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Necid passt de bal zonder na te denken. Karatasos rent richting de bal. Madera begaat een overtreding. Madera krijgt een gele kaart. Karatasos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Murgu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lauersen met een sublieme pass. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta met een sublieme pass. Major heeft problemen om de bal te vangen. Major haalt uit met een fantastische trap. Roveri bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Peliculoso komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lascaro geeft een hoge lob. Rosta rent richting de bal. Rosta passt de bal zonder na te denken. Major is nu in balbezit. Major schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Georgijević passt de bal met de wreef. Karatasos rent richting de bal. Pennant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karatasos raakt geblesseerd tijdens het duel. Murgu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bosh speelt de bal door. Georgijević rent richting de bal. Méndez maakt een afschuwelijke overtreding. Méndez krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Herzig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosh geeft de bal voor. Karatasos maakt een snoekduik en kopt de bal. Fornůsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 62%, AtleticoMonaco 38%.
Vrbov - AtleticoMonaco 0:5