Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuban Soccer Academy Marianao FC
Esquinas Tactiek Save Players
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 39.2
matig Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Tussen heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft een hoge lob. Delivorias is nu in balbezit. Delivorias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo onderschept slim de pass. Trillo schiet op doel. Wojdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Morgado de bal onder controle te krijgen. Inworp. Padilla met de inworp. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares schiet op doel. Wojdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabares rent richting de bal. Tabares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tabares is nu in balbezit. Cabrera onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Baños maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Marianao FC 0:1

31e minuut.
Delivorias probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Silva met een snelle inworp. Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo schiet op doel. Wojdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Cabrera met een snelle inworp. Trillo rent richting de bal. Abad rent richting de bal. Abad draait met de bal, schiet en ... Baños bokst de bal weg. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap. Baños probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Marianao FC 0:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera rent richting de bal. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Wojdyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Delivorias geeft een hoge lob. Inworp. Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trillo rent richting de bal. Trillo draait met de bal, schiet en ... Wojdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trillo rent richting de bal. Trillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Marianao FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 46%, Marianao FC 54%.
Cuban Soccer Academy - Marianao FC 1:2

49e minuut.
Wojdyga geeft een hoge lob. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal met de wreef. Tabares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla met een snelle inworp. Trillo is nu in balbezit. Trillo draait met de bal, schiet en ... Wojdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuban Soccer Academy - Marianao FC 2:2

60e minuut.
Trillo neemt de hoekschop. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares verovert de bal door een tackle van achteren. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baños trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojdyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trillo is nu in balbezit. Trillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Marianao FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 39%, Marianao FC 61%.
Cuban Soccer Academy - Marianao FC 3:2