Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-20 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lagator Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5638
Lagator F.K.PoSeTiOcI
3 na 3 Tactiek 3-3
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 48.8
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Miljković rent richting de bal. Inworp. Vićentijević met een snelle inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Buzek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vićentijević met een snelle inworp. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Karić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Milică met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vićentijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Algeri onderschept slim de pass. Algeri passt de bal zonder na te denken. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 0:1

12e minuut.
Milică met een sublieme pass. Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karić bokst de bal weg.

18e minuut.
Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski passt de bal met de wreef. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 1:1

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dominikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 2:1

30e minuut.
Algeri verovert de bal door een tackle van achteren. Algeri speelt de bal door. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Algeri geeft een hoge lob. Kalamägi kopt de bal weg. Dominikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică schiet op doel. Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 3:1

39e minuut.
Doeltrap. Timić met een harde bal richting middenveld. Vićentijević kopt de bal weg. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Inworp. Vićentijević met de inworp. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. Karić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 56%, F.K.PoSeTiOcI 44%.
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 3:2

46e minuut.
Dabetić komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vićentijević is nu in balbezit. Vićentijević passt de bal met de wreef. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... Karić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 3:3

50e minuut.
Dominikowski met een sublieme pass. Milică rent richting de bal. Algeri onderschept slim de pass. Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Dabetić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Banović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Albuquerque de bal. Albuquerque passt de bal met de wreef. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski passt de bal met de wreef. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. Dabetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 4:3

70e minuut.
Dominikowski speelt de bal door. Milică probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vićentijević neemt de hoekschop. Rangel maakt een snoekduik en kopt de bal. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Algeri is nu in balbezit. Algeri passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Dominikowski de bal onder controle te krijgen. Vićentijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vićentijević geeft een hoge lob. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 4:4

73e minuut.
Vićentijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel is nu in balbezit. Albuquerque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rangel raakt geblesseerd tijdens het duel. Rangel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Banović geeft de bal voor. Inworp. Dominikowski met een snelle inworp. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Vićentijević verovert de bal door een tackle van achteren. Vićentijević passt de bal zonder na te denken. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vićentijević met een snelle inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 4:5

83e minuut.
Dominikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Algeri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Algeri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Rac geeft een hoge lob. Inworp. Dominikowski met de inworp. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... Dabetić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dominikowski zal de hoekschop nemen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap. Dabetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 5:5

88e minuut.
Buzek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vićentijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albuquerque probeert naar een medespeler te passen. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ... Dabetić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 41%, F.K.PoSeTiOcI 59%.
Lagator - F.K.PoSeTiOcI 6:5