Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Einsteins Club Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2352
Einsteins Club FC Starköl
Att Training Tactiek 352
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 42.2
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Pfander geeft een lange en hoge pass. Carioti is nu in balbezit. Carioti probeert naar een medespeler te passen. Thöny is nu in balbezit. Thöny schiet op doel. Casañas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
İleri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carioti met de inworp. Thöny bereikt de bal nog maar net als eerste. Thöny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nolfi heeft problemen om de bal te vangen. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szmatan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvijetić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Carioti geeft een hoge lob. Stohler kopt de bal weg. İleri probeert de bal aan de voet te houden. Thöny is nu in balbezit. Thöny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Magnus probeert naar een medespeler te passen. Gentier rent richting de bal. Gentier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szmatan de bal. Szmatan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aufdermaur bokst de bal weg.

26e minuut.
Heide probeert naar een medespeler te passen. Kunsági met een sublieme pass. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Cvijetić rent richting de bal. Cvijetić draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Carioti met een sublieme pass. Daar is İleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İleri verovert de bal door een tackle van achteren. Stohler is nu in balbezit. Stohler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Casañas probeert naar een medespeler te passen. Pfander kopt de bal weg. Lang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stohler de bal. Stohler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 45%, FC Starköl 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Einsteins Club - FC Starköl 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Gentier de bal. Gentier passt de bal zonder na te denken. Daar is Szmatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatan draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Pfander probeert naar een medespeler te passen. Lang rent richting de bal. Klungelig pakt Stohler de bal. Stohler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - FC Starköl 1:0

60e minuut.
Pfander geeft de bal voor. Samino rent richting de bal. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - FC Starköl 2:0

73e minuut.
İleri geeft een hoge lob. Inworp. Carioti met een snelle inworp. Thöny rent richting de bal. Thöny passt de bal met de wreef. Paal!

73e minuut.
Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti geeft een hoge lob. Kovacevic is nu in balbezit. Stohler verovert de bal door een tackle van achteren. Stohler draait met de bal, schiet en ... Casañas bokst de bal weg. Klungelig pakt Samino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - FC Starköl 3:0

82e minuut.
Carioti is nu in balbezit. Szmatan onderschept slim de pass. Szmatan passt de bal zonder na te denken. Cvijetić rent richting de bal. Cvijetić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - FC Starköl 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 55%, FC Starköl 45%.
Einsteins Club - FC Starköl 3:1